Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

To posameznim znamenjem prinaša mesec maj

Zadovoljna.si
06. 05. 2024 05.00
0

Pred nami je nov mesec in z njim nov mesečni horoskop. Preverite, kaj vam prinaša!

Oven (21. marec - 19. april):

Maj bo za ovne zelo dinamičen mesec. V poslovnem okolju se lahko pojavijo nove priložnosti za napredovanje, zato bodite pripravljeni, da jih izkoristite. Na področju ljubezni boste bolj čustveno odprti, kar vam lahko prinese globlje povezave z vašim partnerjem ali pa vam pomaga pri spoznavanju novega romantičnega interesa.

Bike čaka prelomnica, dvojčki se bodo sprostili
Preberi še
Bike čaka prelomnica, dvojčki se bodo sprostili

Bik (20. april - 20. maj):

Maj bo za bike mesec osredotočenosti na stabilnost in varnost. Finančno področje bo v središču vaše pozornosti, zato je pametno, da pregledate svoje finance in se osredotočite na dolgoročne cilje. Na področju odnosov boste potrebovali več potrpljenja in razumevanja, da ohranite harmonijo v svojih bližnjih odnosih.

Dvojčka (21. maj - 20. junij):

Maj bo za dvojčke mesec komunikacije in raznolikosti. Na delovnem področju boste zelo uspešni pri izražanju svojih idej in prepričevanju drugih. Na ljubezenskem področju se lahko pojavijo nekateri izzivi v komunikaciji, zato bodite pozorni na svoje besede in poskusite bolje razumeti stališča svojega partnerja.

5 največjih mitov o sončenju
Preberi še
5 največjih mitov o sončenju

Rak (21. junij - 22. julij):

Maj bo za rake mesec čustvene globine in samorefleksije. Osredotočite se na notranje občutke in potrebe, da boste bolje razumeli svoje želje in cilje. Na delovnem področju boste lahko dosegli velik napredek, če boste sledili svojim intuicijam. V ljubezni boste bolj občutljivi in iskali boste globlje povezave z vašim partnerjem.

Lev (23. julij - 22. avgust):

Maj bo za leve mesec ustvarjalnosti in samozavesti. Izrazite svojo kreativnost na delovnem področju in poiščite nove načine za izražanje svojih talentov. Na ljubezenskem področju se lahko pojavijo nekateri izzivi, zato bodite odprti za komunikacijo in sodelovanje z vašim partnerjem.

Lev: Maj bo za leve mesec ustvarjalnosti in samozavesti.
Lev: Maj bo za leve mesec ustvarjalnosti in samozavesti.FOTO: Dreamstime

Devica (23. avgust - 22. september):

Maj bo za device mesec organizacije in učinkovitosti. Posvetite se svojim dolgoročnim ciljem in načrtom, da boste dosegli želeno uspešnost na delovnem področju. Na področju odnosov se lahko pojavijo nekateri konflikti, zato bodite potrpežljivi in poskusite najti kompromisno rešitev.

Tehtnica (23. september - 22. oktober):

Maj bo za tehtnice mesec ravnotežja in harmonije. Predvsem poskusite najti ravnotežje med delom in prostim časom. Na ljubezenskem področju se lahko pojavijo nekateri dvomi in negotovosti, zato bodite iskreni tako sami s seboj kot s svojim partnerjem.

Kako izbrati sončna očala glede na obliko obraza?
Preberi še
Kako izbrati sončna očala glede na obliko obraza?

Škorpijon (23. oktober - 21. november):

Maj bo za škorpijone mesec intenzivnih čustev in preobrazb. Osredotočite se na svoje notranje občutke in se prepustite procesu osebne rasti. Na področju odnosov se lahko pojavijo nekateri preizkusi, vendar boste s pravilno komunikacijo in zaupanjem premagali vse ovire.

Strelec (22. november - 21. december):

Maj bo za strelce mesec raziskovanja in svobode. Bodite odprti za nove izkušnje in priložnosti ter se ne bojte tvegati na področjih, ki vas navdihujejo. Na ljubezenskem področju se lahko pojavi nekaj napetosti, vendar bosta iskrena komunikacija in spoštovanje do partnerja okrepila vaš odnos.

Iskrena izpoved: Še vedno se uči, kako živeti brez njega
Preberi še
Iskrena izpoved: Še vedno se uči, kako živeti brez njega

Kozorog (22. december - 19. januar):

Maj bo za kozoroge mesec vztrajnosti in discipline. Osredotočite se na svoje dolgoročne cilje in bodite pripravljeni na trdo delo, ki vam bo zagotovo prineslo uspeh. Na področju odnosov bodite pozorni na potrebe svojega partnerja in si vzemite čas za skupne dejavnosti, ki krepijo vašo povezavo.

Vodnar (20. januar - 18. februar):

Maj bo za vodnarje mesec inovacij in nenavadnih idej. Bodite odprti za nenavadne pristope in rešitve na delovnem področju, saj vam lahko prinesejo velike uspehe. Na ljubezenskem področju se lahko pojavijo nekateri konflikti zaradi različnih pogledov, zato bodite pripravljeni na kompromis in prilagajanje.

Po treh mesecih sta se odločila za poroko
Preberi še
Po treh mesecih sta se odločila za poroko

Ribi (19. februar - 20. marec):

Maj bo za ribe mesec intuicije in sočutja. Poslušajte svoje notranje vodstvo in se prepustite toku življenja, saj vas bo to pripeljalo do prave poti. Na področju odnosov bodite bolj pozorni na čustva svojega partnerja in se trudite prisluhniti njegovim potrebam, da okrepite vašo povezavo.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399