Zadovoljna.si
Petar Grašo

Novice

Petar Grašo pričakuje drugega otroka

N. Č.
01. 05. 2024 05.00
0

Petar Grašo je potrdil resničnost vesele novice, ki je pricurljala v javnost. Skupaj s partnerko Hano Huljić pričakuje drugega otroka, ki se bo kmalu pridružil njuni prvorojenki Albi.

O tem, da Petar Grašo in Hana Huljić pričakujeta svojega drugega otroka, se je šušljalo že pred časom, zdaj pa sta potrdila resničnost vesele novice. 

Ines iz Skrito v raju navdušuje v kopalkah
Preberi še
Ines iz Skrito v raju navdušuje v kopalkah

Takrat se je oglasil Hanin oče Tonči Huljić, ki je za 24sata povedal: "Rad bi imel več vnukov. Kar se mene tiče, bi bilo to super, ampak nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi si poleg Albe želel še več vnukov. Za zdaj še ni. Ampak bo."

Gorski zdravnik se vrača na POP TV z novo sezono
Preberi še
Gorski zdravnik se vrača na POP TV z novo sezono

S svojo izjavo je že takrat namignil, da obstaja velika verjetnost, da se bo družina priljubljenega pevca in njegove hčerke Hane kmalu povečala za še enega družinskega člana. In res je. Njuni hčerki Albi se bo kmalu pridružil še sorojenec oz. sorojenka, ki so ga bodo brez dvoma močno razveselili prav vsi domači. 

Po osmih letih zakona sta se odločila za ločitev
Preberi še
Po osmih letih zakona sta se odločila za ločitev
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399