Novice
pozitiven test nosečnosti

'Odločila sem se za splav ... in ni mi žal!'

26.04.2018, 13:26 Pravica do splava je v Sloveniji zagotovljena v 55. členu Ustave Republike Slovenije, ureja pa jo Zakon o zdravstvenih ukrepih pri uresničevanju pravice do svobodnega odločanja o rojstvu otrok. Izvaja se z napotnico izbranega ginekologa do 10. tedna nosečnosti, pri višjih nosečnostih o splavu odloča komisija za umetno prekinitev nosečnosti, ki jo imajo vsi ginekološko - porodniški oddelki v bolnišnicah. Na papirju zveni povsem enostavno, pa je tako tudi v praksi?
Madero terapija - z valjčki proti celulitu

Z valjčki proti celulitu

25.04.2018, 08:16 Že desetletja se ženske borimo z večno nadlogo, celulitom. Premalo je prostora, da bi omenila vse metode za odpravo celulita, ki smo jih preizkusile in so bile ene bolj, druge manj, spet tretje pa povsem neuspešne. A se ne damo, verjamemo namreč, da obstaja tista, ultimativna anticelulitna masaža, ki nas bo za vselej rešila celulita.
Pia Miller - naslovna

Fotografija, o kateri te dni govorijo vsi!

20.04.2018, 12:41 Avstralska igralka in manekenka Pia Miller je presenetila oboževalce s fotografijo, na kateri ji družbo dela njen 15-letni sin in mnogi ne morejo verjeti, da sta na fotografiji mama in sin.
Lepo je biti milijonar

Se še spomnite kviza Lepo je biti milijonar? Potem to morate prebrati!

19.04.2018, 11:13 Se še spomnite priljubljenega kviza Lepo je biti milijonar, ki je Slovenijo navduševal kar 12 sezon? Če ste pogrešali oddaje podobnega kova, vas bo razveselila novica, da na POP TV po letih premora kmalu prihaja pravi kviz, ki bo poskrbel za zabavo, obilico znanja in kanček hazarderstva.
domen valič-foto matjaž očko

'Nehajmo početi bedarije, dovolj je bilo!'

19.04.2018, 08:39 V serijo Reka ljubezni prihaja nov lik, vsem dobro znan igralec Domen Valič. Preverili smo, kaj od serije pričakuje, kateri so njegovi drugi aktualni projekti ter kako rad nastopa z družinskimi člani.
Ženska

Pretresljiva izpoved: 'Še vedno slišim njene krike ...'

06.04.2018, 08:13 "Imela sem komaj 11 let, ko je mačeha meni in moji 13-letni sestri povedala, da bova 'postali ženski'. Z očetom sta nama dejala, da gre za obred prehoda in da ko bo postopek končan, bova dobili veliko daril. Niti sanjalo se nama ni, kaj se bo zgodilo. Nihče nama ni povedal, da bodo pohabili najine genitalije. V noči 1. avgusta 1984 naju je moja mačeha odpeljala na osamljeno območje, približno eno uro vožnje z avtobusom, od koder smo živeli v Sierri Leone. Ko smo prispele, je pred lopo čakalo veliko žensk. Rekli so nam, naj počakamo znotraj lope, medtem ko so zunaj nekaj počeli. Nato nama je ena od žensk dejala, naj se slečeva. Ukazali so nama, naj greva spet ven in nanj sedeva pod drevo," v svoji zgodbi piše F.A. Cole.
Andrea Zoltan

Plesna pravljica, ki je navdušila svet, prihaja tudi k nam!

05.04.2018, 14:40 To soboto v ljubljanske Stožice prihaja plesni spektakel Lord of the Dance, v katerem nastopata tudi Zoltan Papp in Andrea Kern, ki sta par tudi v zasebnem življenju.
ženske in prostitucija

'Mama je pri 12 letih prodala moje devištvo'

03.04.2018, 08:04 Dara Keo in njena mama Rotaba sta bili obe v solzah, ko je bil čas za odhod. Rikša na motorni pogon je prišla po takrat 12-letno Keo v njuno enosobno kolibo v Phnom Penhu, glavnem mestu Kambodže, da jo odpelje na neznano lokacijo. Keo je jokala, ker je bila prestrašena, Rotana pa zato, ker je storila nekaj nepredstavljivega – prodala je devištvo svoje hčerke bogatemu starejšemu moškemu.
Misica

Okronali so jih za najlepše, takšne pa so kadar ne nosijo ličil

30.03.2018, 13:49 Okronali so jih z nazivi najlepših žensk na svetu, da so si lento resnično zaslužile pa dokazujejo tudi fotografije, na katerih ne nosijo kančka ličil.
Emily Pankurst - 2

Po 9 dneh končno odstranila tampon in doživela šok

30.03.2018, 10:46 Emily Pankhurst je imela težave z napihnjenostjo, a je bila ves čas prepričana, da je ta posledica stresa. Nato je opazila, da se ji po telesu pojavljajo izpuščaji, sledile so težave z izgovarjanjem besed, zaradi česar so jo urgentno prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da ima hudo zastrupitev krvi. Na intenzivni negi je ostala tri dni ter za nekaj časa izgubila mobilnost. Vse samo zato, ker je pozabila odstraniti tampon.
Knjige za boljšo samopodobo

4 knjige za boljšo samopodobo, ki bi jih morala prebrati vsaka

30.03.2018, 08:01 Ženske pravice, enakost spolov, samopodoba, spolno nadlegovanje in nasilje do žensk, gre za teme, ki še nikoli v zgodovini niso bile tako iskane, kot so ta trenutek. Ste vedeli, da sta bila izraza 'Time's up' in 'girl power' v letu 2017 najbolj iskana do sedaj? Da je gibanje MeToo postalo globalni fenomen, ki so ga na spletu lani iskali v kar 196 državah? Da na spletu še nikoli ni bilo mogoče opaziti toliko misli in citatov, ki pripadnice nežnejšega spola spodbujajo k boljši samopodobi, večji samozavesti in neodvisnosti? Na vrhovih lestvic najbolj prodajanih knjižnih uspešnic pa kraljujejo pesniške zbirke avtoric, kot je Rupi Kaur z najbolje prodajano knjigo lanskega leta, Med in mleko, ki ženske opogumlja in nagovarja, naj se imajo rade. In ni edina!
Tina Zagoričnik

24-letna Tina: 'To je bil trenutek, ko sem si rekla STOP!'

28.03.2018, 08:17 "Stara sem 24 in moja zgodba sega kakih 11 let nazaj. Kot večina težav se je tudi ta pričela v najstništvu," priznava Tina Zagoričnik, ki se je borila s prekomerno težo in prejemala različne žaljivke na račun tega. S svojo zgodbo želi drugim ženskam pokazati, da niso same in jih navdihniti k sprejemanju samih sebe.
Kristy Wemberly

20 let je skrivala nogo, zdaj pa končno nosi obleke!

28.03.2018, 08:06 Ko je bila stara komaj 6 let, so ji zdravniki postavili diagnozo redke oblike tumorja na hrbtenjači, med operacijo pa je prišlo do poškodbe živčevja, zaradi česar se je njena desna noga razvijala počasneje kot leva in bila nekaj centimetrov krajša. Tako je Kristy vsa ta leta hodila s pomočjo bergel, nogo pa ves čas skrivala pod oblačili. Zdaj ima končno samozavest, da obleče krilo.
Zadnjica

Zadnjice na Instagramu so laž, to je resnica!

27.03.2018, 09:13 Čvrste in zaobljene zadnjice so že nekaj časa eden izmed najbolj vročih trendov in družbena omrežja, kot je Instagram, so preplavile fotografije zadnjic znanih nepoznanih deklet. Če ste jim do sedaj zavidale, je bilo to povsem odveč, saj je večina fotografij lažnih.
Burak - naslovna

Slovenka narisala zvezdnika in požela navdušenje!

26.03.2018, 13:51 Nina Jelenc se je z risanjem pričela ukvarjati že v vrtcu, z leti pa je ljubezen do risanja postajala le še večja. Pred 9 leti je ustvarjanje portretov postalo tudi njen vir dobička in Nina pravi, da je zanimanje zanje pri nas vedno večje. Kljub temu pa ni pričakovala odziva, ki ga je prejela, ko je objavila fotografije portretov glavnih zvezdnikov priljubljene turške serije Moja boš. "Komentarjem navdušenja sem komaj sledila!"
Reese Witherspoon in Ava Phillippe - 2

Najlepše misli za materinski dan

23.03.2018, 09:49 Materinski dan je poleg dneva žena eden izmed najlepših praznikov posvečenih pripadnicam ženskega spola. Pomislite, kolikokrat ste se v tem letu svoji mami zahvalili za dobro kosila, iskreno ljubezen in vedno ter povsod podarjen nasmeh? Ne glede na številko, zagotovo ni bilo dovolj. Marsikdaj je namreč že zgolj močan objem in iskren »Hvala« dovolj, da mamicam polepšamo dan – in to vsak dan, ne le na njihov praznik. In ker je to tudi dan, ko vsi iščemo lepa voščila in misli, s katerimi bi svojim mamam izkazali ljubezen, smo izbrali nekaj najlepših.
Nina Pečar

'Pri 27 nimam diplome, redne službe, kredita, bajte ali otrok. Kaj sploh imam?'

22.03.2018, 08:28 "Pri svojih 27 nimam diplome, nimam redne službe, nimam kredita na bajto in nimam otrok. Kaj sploh imam?" se sprašuje Nina Pečar, izobražena slikarka, skladateljica, aranžerka ter inštrumentalistka. Ima nadpovprečno visok IQ, zaradi česar spada med 2 odstotka najpametnejših posameznikov na svetu. V nadeljevanju si preberite njeno razmišljanje o tem, kaj v življenju jo navdihuje in k čemu strmi.
Jenna Kutcher

Fotografija, ki je sprožila val kritik

22.03.2018, 08:14 Jenna Kutcher in njen mož Drew sta skupaj že od leta 2009, kar pa ne ustavi zlobnih jezikov, da ne bi pod njenimi objavami na družbenem omrežju puščali negativnih komentarjev.
Mila Turajlić

Začelo se je z več kot 70 let zaklenjenimi vrati

21.03.2018, 14:59 Druga stran vsega, dokumentarec srbske režiserke Mile Turajlić, se ponaša z eno najprestižnejših nagrad na tem področju. Z nagrado za najboljši film Mednarodnega festivala dokumentarnega filma v Amsterdamu. Zgodba dokumentarca, ki ga je podprl tudi HBO Europe, se začne z vrati, ki so bila v stanovanju, v katerem je odrasla režiserka, zaklenjena več kot 70 let.
Ženska

BLOG: Ali še veš kdo si?

20.03.2018, 09:59 Navade, želje pričakovanja in hiter ritem življenja, hitro pripeljejo do točke, kjer se vsak od nas vpraša: "Ali sploh vem, kdo sem, kaj hočem in kaj zares moram?"
Yang Dan

Internet šokiran nad videzom televizijske voditeljice. To je razlog, zakaj!

13.03.2018, 11:36 Kitajska voditeljica vremena Yang Dan je postala spletna senzacija, potem ko so gledalci ugotovili, da se 44-letna televizijska voditeljica v zadnjih 22 letih ni prav nič postarala. Ne verjamete?
zadrga na sto in en način - 33

Tega o zadrgi niste vedeli

09.03.2018, 08:07 Včasih je niti ne opazimo, a dejansko nas velikokrat reši pred mrazom in padavinami. Čeprav ji nikoli ne namenjamo večje pozornosti, je zadrga ena izmed najbolj praktičnih iznajdb modnega sveta – vsaj, kar zadeva detajle.
Valentina Petrenko

Frizura ruske senatorke postala hit na spletu!

08.03.2018, 08:02 Marsikatera ženska si želi večji volumen frizure, frizura ruske senatorke Valentine Petrenko pa je dosegla povsem nov nivo. Zato nas ne preseneča, da so njene fotografije postale pravi spletni hit!
Cleo from 5 to 7

Ste jih že videli?

08.03.2018, 06:00 8. marca se spominjamo, kako so nam, ženskam, predhodnice priborile mnoge pravice, ki nam včasih danes delujejo že samoumevne. Ena od teh je pravica do izobraževanja in intelektualnega udejstvovanja. A kljub čedalje večji enakopravnosti nekatera področja dela še vedno ostajajo bolj moška. Pa ne zato, ker bi za njihovo opravljanje prav prišle večje mišice. Kako je denimo mogoče, da je polovica prebivalstva ženskega spola, tako malo pa je predsednic? Med takšna bolj moška dela še vedno spada tudi režija filmov. Zato vam na današnji dan dajemo nekaj predlogov stvaritev, ki so jih napisale in zrežirale ženske.
Greta Gerwig

Ženska, ki so jo tisočkrat zavrnili, danes pa ...

02.03.2018, 08:26 34-letna Greta Gerwig je že kot otrok vedela, da želi k filmu. A sprejeli je niso na nobeno akademijo, celo na nobeno delavnico. Vztrajala je in postala slavna igralka. Kljub temu so ji vrata pred nosom zapirali tudi, ko je želela zrežirati prvi film. En sam producent ji je dal priložnost. Rezultat je letošnja uspešnica Lady Bird. In to, da bo na 90. podelitvi oskarjev šele peta ženska, nominirana za najboljšo režijo.
Philips StyleCare

Skrivnosti slovenskih blogerk za popolne lase

27.02.2018, 15:13 Zdravi in privlačno urejeni lasje zahtevajo ustrezno nego in nekaj malih skrivnosti. Slovenske blogerke smo prosili, da nam predstavijo svoje.
Pešci na cesti - 3

Tega nikar ne počnite!

26.02.2018, 08:38 Varnost pešcev, ki spadajo med ranljivejše udeležence v cestnem prometu, je ena od prioritet Javne agencije RS za varnost prometa. Najbolj problematični so prav zimski meseci, ko je zaradi vremenskih razmer in krajših dnevov vidnost na cesti slabša, med najbolj pogostimi vzroki prometnih nesreč s smrtnim izidom za pešce pa so tudi odvzem prednosti, neprilagojena hitrost voznikov in tudi nepravilnosti pešca.
Haley Curfman

Razlog, zakaj vsi govorijo o njeni obleki, vas bo navdušil

23.02.2018, 13:14 Haley Curfman, učiteljica drugega razreda osnovne šole, si je želela, da bi njeni učenci ustvarili nekaj, kar bi ji za vedno ostalo v spominu. In tako je v šolo prinesla belo obleko, o kateri danes govori ves splet.
Razočarana ženska na telefonu

Pol leta po poroki prejela klic ljubice. To, kar ji je povedala, jo je šokiralo!

23.02.2018, 13:10 Šest mesecev potem ko je svojemu izbrancu obljubila večno zvestobo, je Tracy Schorn prejela klic, ki ga ni pričakovala. Na drugi strani je bila namreč moževa ljubica, in to, kar ji je povedala v telefonskem pogovoru, je spremenilo njeno življenje.
Lucija Vuk - 4

23-letna Lucija o izkušnji, ki je spremenila njeno življenje

23.02.2018, 09:27 23-letna Lucija Vuk je trenutno v četrtem letniku študija komunikologije – medijske in komunikacijske študije, v času študija pa je bila tudi dvakrat na Erasmus izmenjavi. Že v drugem letniku je odšla v Španijo, in ker jo je leto, ki ga je tam preživela tako navdušilo, se je v drugem semestru tretjega letnika odločila za bilateralno izmenjavo v Kanado. Kot pravi sama, je zaradi študija v tujini postala še bolj samostojna in samozavestna, izkušnje, ki jih je tam pridobila pa ji bodo zelo prav prišle tudi v prihodnosti in pri iskanju službe.
Stephanie

Poročila se je s popolnim neznancem, nato pa izvedela, kdo je!

23.02.2018, 07:56 Bi se poročili z osebo, ki je ne poznate? Bi šli še korak naprej in to naredili pred kamerami? 'Married at first sight' je eden najbolj priljubljenih ameriških resničnostnih šovov, v katerem se trije pari, ki so jih 'poparčkali' strokovnjaki, poročijo, ko se prvič srečajo.
Znani na premieri filma Oblika vode

Film, o katerem govori ves svet, navdušil tudi znane Slovence

22.02.2018, 13:03 Včeraj so se obiskovalci svečane premiere mojstrovine Guillerma del Tora potopili v Obliko vode in ostali več kot navdušeni. Čarobna ljubezenska zgodba, ki sporoča, da je ljubezen prisotna v vseh oblikah, je nominirana za 13 oskarjev in kot se za film takšne veličine spodobi, smo ga tudi pri nas pozdravili v elegantnem slogu.
Ava Marie in Rose Clements

Danes veljata za najlepši dvojčici na svetu!

20.02.2018, 08:10 8-letni Ava Marie in Leah Rose Clements sta postali prava senzacija že leta 2010, ko sta se rodili in so ju mnogi opisovali kot najlepši enojajčni dvojčici na svetu. Njun sloves pa se od takrat ni spremenil in mnogi so prepričani, da je pred deklicama zelo svetla manekenka kariera.
Družabni večer

Odbita komedija, ki bo utrdila vaše trebušne mišice!

19.02.2018, 16:34 Si predstavljate, da bi se s prijatelji odpravili reševat uganko v vedno bolj popularne sobe pobega ali pa bi doma igrali igro reševanja umora, le da bi ob igranju ugotovili, da vse to ni igra, ampak resnični primer kriminala? Komedija, ki vas ne bo samo nasmejala, ampak vas bo kot triler držala na robu sedežev od začetka do konca!
Pita Taufatofua - 1

Zaradi tega je še danes prava spletna senzacija!

15.02.2018, 14:53 Pita Taufatofua, tongaški tekvondoist, je na otvoritveni prireditvi ZOI 2018 v Pjongčangu povzročil pravo evforijo, ko se je pojavil napol gol in naoljen. O seksi atletu pa se govori še danes, kar nas pravzaprav ne preseneča, glede na to, kako je videti!
Mirai Nagasu - 1

Noro! Zaradi tega danes o njej govori ves svet!

13.02.2018, 09:40 Ameriška umetnostna drsalka Mirai Nagasu se je z nastopom na ZOI 2018 v Pjongčangu vpisala v zgodovino, Je namreč tretja ženska, ki je uspešno izvedla trojni aksel, njena poteza pa bo odmevala še dolgo časa!
Matija Pintarič

Uau! To je 10 najbolj seksi olimpijcev!

12.02.2018, 11:11 Ženske morda ne veljamo za največje športne navdušenke, a letošnje zimske olimpijske igre v Pjongčangu so nekaj, česar ne smete zamuditi. Zakaj? Ker temperaturo na njih dvigujejo številni seksi športniki, med katerimi je seveda tudi kar nekaj naših!
Študentka

8 trikov za hitrejše in bolj učinkovito učenje

12.02.2018, 07:57 168. Toliko ur je v tednu, a če ste študentke, potem se vam ta trenutek to zdi premalo. Poleg vseh seminarskih nalog in izpitov, ki vas čakajo, imate seveda tudi številne druge obveznosti, ki zahtevajo vaš čas in pozornost. Kaj ne bi bilo super, če bi obstajal način, da bi se lahko vse naučile hitreje? Seveda bi bilo. In k sreči obstaja nekaj trikov, s pomočjo katerih vam bo to tudi uspelo!
Premiera 50 odtenkov svobode - 5

Premiera 50 odtenkov svobode: obeta se večer čistega hedonizma!

07.02.2018, 12:34 EVFORIJA V PARIZU: prihaja sklepno dejanje ene najbolj erotičnih zgodb vse časov. Danes premiere po vsej Sloveniji.
Domen Valič - 1

Z nami na monokomedijo Domna Valiča!

05.02.2018, 10:57 Zvezdnika nadaljevanke Usodno vino in voditelja oddaje Slovenija ima talent Domna Valiča boste sedaj lahko videli tudi v odlični monokomediji Zapornik št. 3. 2. 3., za katero bomo nekomu podarili tudi brezplačni vstopnici!
Ginekolog Manuel Rico - 3

Pravijo, da je najlepši ginekolog na svetu!

04.02.2018, 09:15 Za pregled pri dr. Manuelu Ricu boste čakale kar nekaj mesecev, kar pa sploh ne preseneča, saj je bil ta 27-letni ginekolog razglašen za najlepšega moškega v Španiji.
Spoznavni žur - 5

FOTO: Kaj nam je na Največjem spoznavnem žuru razkril šarmer Rado Mulej?

01.02.2018, 08:07 Glasbeni nastopi znanih imen, matice & vijaki, kupid Ljubo, super nagrade in seveda največ samskih na enem mestu ob istem času – to je zaznamovalo Največji spoznavni žur v S-LOVE-niji!
Elvira Hasanagić - 2

Slovenska pevka na odru s svetovnim opernim zvezdnikom

31.01.2018, 12:43 Elvira Hasanagić je mlada operna pevka, ki živi na relaciji München – Ljubljana, svojo mladost pa je preživela v slikoviti Idriji. Strast do opernega petja je spoznala šele v gimnaziji, ko je kot najstnica na radiu slišala peti znano Mario Callas z arijo iz Verdijeve opere La Traviata.
Odori - 6

Tega o znani slovenski podjetnici marsikdo ni vedel!

31.01.2018, 09:18 25-letna Nina Slapšak je ustanoviteljica znamke Odori, pod katero ustvarja popolnoma naravne kozmetične izdelke in pralni prašek brez sintetičnih dodatkov, marsikdo pa ne ve, da je bila nekoč tudi zelo uspešna športnica!
Diana Lebedoiva

Tragičen konec lepe bogatašinje, ki so jo klicali ruska Lady Di

30.01.2018, 07:57 Klicali so jo ruska Lady Di, bila je ena najsvetlejših moskovskih zvezd mlajše generacije in ena od najstniških milijonarjev, ki svoje glamurozno in luskuzno življenje razkazujejo na družbenih omrežjih. Dokler se pred dvema letoma ni zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je bogata dedinja Diana Lebedeva izgubila življenje.
Posnetek

Posnetek si je do danes ogledalo več kot 250 tisoč ljudi

29.01.2018, 09:44 Se še spomnite strašljivega oglasa, v katerem med drugim nastopa igralka Usodnega vina Inja Zalta in prikazuje, kaj se dejansko lahko zgodi, če med vožnjo v roke primete telefon in samo za trenutek preusmerite pozornost s cestišča? Posnetek je res pretresel številne, a očitno ne dovolj, saj je raziskava AVP pokazala, da v Sloveniji med vožnjo, kljub prepovedi, mobilni telefon še vedno uporablja kar 75 % voznikov.
Labirint: Zaton - 1

Na filmska platna je prišel epski zaključek sage LABIRINT: ZATON

26.01.2018, 11:03 Včeraj je tudi na naša filmska platna prišel epski zaključek sage Labirint: Zaton, v katerem bo predvsem pripadnice ženskega spola ponovno navduševal igralec Dylan O’Brian!
Mamma mia! - 3

Mamma Mia! Na voljo je že drugi napovednik težko pričakovane glasbene komedije!

25.01.2018, 14:04 Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Do poletja, ki bo prineslo tudi drugi del težko pričakovane glasbene komedije MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE, nas loči še nekaj mesecev.
Huawei_Rose - 1

Kaj je tako posebnega na Aleksandri Rose?

22.01.2018, 13:03 Umetnica po duši, rojena za ustvarjanje in deljenje misli s svetom. Aleksandra Rose je blogerica, ki je v poplavi lepotnih in modnih blogerk drugačna. Odbita, radovedna, aktivna, posebna. Kdo pravi, da se lepota, moda in potovanja ne morejo združiti v eno? Rose zagotovo ne.
Spoznavni žur - 6

Največji spoznavni žur: Antonija Šola, Sopranos & Rado Mulej!

22.01.2018, 07:53 Največji spoznavni portal v S-LOVE-niji ona-on.com za dober začetek leta prireja Največji spoznavni žur: Spoznavaj, osvajaj, zabavaj!