Bralka iskreno: Nikoli še nisem doživela orgazma

Brane Kastelic
15.11.2018, 9:24
0
Pozdravljen, Brane! Če je partner čustveno odmaknjen in hladen, nikoli v resnici ne pokaže, kaj čuti, nima nikakršnih ciljev in načrtov, živi iz dneva v dan, ni prav zgovoren, razen takrat, ko hočem kaj vedeti, in napake vidi samo v meni, ali je sploh še vredno vlagati v zvezo? Oziroma ali je mogoče, da ga spodbudim, da bi vendarle dal več v sebe, dom in družino? Ker mi je počasi postalo že vseeno in bojim se, da mi gre to že na živce. Zase lahko rečem, da sem dobra po zunanjosti in notranjosti. Kar zadeva seks, pa moram povedati, da orgazma v življenju še nisem doživela. On je moj prvi življenjski partner, s katerim sem si ustvarila tudi družino. Ampak meni seks ni toliko pomemben, pomemben mi je odnos dveh zrelih, ker če ni sodelovanja, je brez zveze vztrajati. Naj še pripomnim, da je odvisen tudi od internetnih klepetalnic, kjer komentira na vseh straneh.

"Ob dobrem seksu se boš hitro premislila o pomembnosti seksa."
"Ob dobrem seksu se boš hitro premislila o pomembnosti seksa."FOTO: iStock

Pozdavljena!

Partner?! Nobenega znamenja partnerstva nisem zasledil pri tem tvojem moškem, s katerim praviš, da si si ustvarila dom in družino. Če je čustveno odmaknjen in hladen, brez ciljev in načrtov, doma nezgovoren, na internetnih klepetalnicah pa velik komentator in tako naprej, te nima za partnerico, ampak za neke vrste servis. Domnevam, da ti kuhaš, pereš, pospravljaš in tako naprej. Če je vredno še karkoli vlagati v to zvezo, od katere se je očitno že odklopil? Niti pomotoma. Zakaj bi vlagala samo ti? Čas je, da mu pokažeš vrata. Posebno če ti je že vseeno in ti gre počasi na živce. In ker on ne sodeluje.

PREBERI ŠE
52-letnica: 'Imam ga rada, ljubimca si ne morem predstavljati, a potrebujem seks'

To zadnje si lahko razlagam sam na en način: v zvezi ostaja ali zaradi udobja ali zato, ker ni dovolj pogumen, da bi jo sam prekinil, ali zaradi obojega. Kar pa zadeva seks: kako naj sploh veš, da ti ni tako pomemben, če očitno še nisi imela tako rekoč nič od seksa. Pa ta tip ve, da še nisi doživela niti enega orgazma? Ima tudi seks za del tvojega servisa? Seks in z njim povezana intima sta zelo pomembna za vsako zvezo, draga bralka, in mislim, da se tega zavedaš tudi ti. Kaj naj bi pomenile tvoje prazne besede pomemben mi je odnos dveh zrelih? Nič zrelega ali zdravega ni v njegovem v bistvu poniževalnem odnosu do tebe, vajine zveze, doma, družine …

In veliko prepozno je, da bi spodbudila k sodelovanju moškega, ki napake vidi samo v ženski. Sama veš, kaj moraš narediti, jaz pa vem, da je veliko povpraševanje pravih moških po ženskah, ki so po zunanjosti in notranjosti dobre. Ob dobrem seksu se boš hitro premislila o pomembnosti seksa. Več sreče v novem razmerju.

PREBERI ŠE
Številni se nad tem zgražajo, v resnici pa je seks zaradi tega boljši!

Imate vprašanje za Braneta?
Imate vprašanje za Braneta?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.