Izpoved bralke: 'Varam ga že dve leti, a on o tem nič ne ve'

Brane Kastelic
25.09.2018, 14:55
5
Mož ali ljubimec? Moža varam že skoraj dve leti, a on o tem nič ne ve. Peče me vest in bi mu to najraje priznala, po drugi strani pa ne morem, ker je zelo dober po srcu. Skupaj sva 17 let in imava dva šoloobvezna otroka. Moški, s katerim ga varam, ima prav tako otroka. Moram pa povedat, da se z možem pri seksu ne najbolj ujameva in zato je med nama s prijateljem samo seks in privlačnost eden drugemu.Tukaj nimava namena razdirat družine,  ker je stanje pri njemu enako. Gre se samo za potešitev. Kot družina normalno delujemo. Tako jaz kot mož greva enkrat tedensko ven vsak po svoje, skupaj bolj redko, razen na privat zabave. Ne vem, koliko časa lahko to še traja. Naj mu povem za ljubimca, ker jaz na to gledam bolj odprto in v tem ne vidim nič slabega, ali naj bom še naprej tiho? Stara sem 43 let, mož jih ima 45, ljubimec pa 57.

Bralka iskreno: 'Varam ga že dve leti, a on o tem nič ne ve'
Bralka iskreno: 'Varam ga že dve leti, a on o tem nič ne ve'FOTO: iStock

Pozdravljena (še ena z ljubimcem)!

Najprej “urgenčni” nasvet: čeprav ti v tem, da imaš ljubimca (že skoraj dve leti) ne vidiš nič slabega in na to gledaš bolj odprto, pozabi na izpovedovanje možu. Čeprav je dober po srcu ali ravno zato, ker je dober po srcu, sem prepričan, da v tem, da imaš ljubimca ne bo videl nič dobrega. Ljudje, dobri po srcu, pričakujejo srčno dobroto tudi od drugih, del srčne dobrote pa zanje prav gotovo ni razumevanje tega, da ima žena ljubimca. Četudi ga ima samo za seksualno potešitev.

PREBERI ŠE
Izpoved bralke: 'Na zunaj smo popolna družina, v resnici pa ...'

Verjamem, da te peče vest, a premagaj skušnjavo o priznanju afere, ker ne bo koristila ne tebi in še manj njemu, kaj šele “šoloobeznima otrokoma”, ki utegneta izvedeti kaj se dogaja. Izpovedovanje te vrste je toliko bolj nesmiselno, ker nimata ne ti ne tvoj ljubimec “namena razdirati družine”. Pa ne samo zato, ker tisto, česar ne veš, ne boli, ampak tudi zato, ker ne veš koliko časa bo trajala ta tvoja afera s tem 57-letnikom, ki je dvanajst let starejši od moža (dobro reklamo si naredila ljubimčevim vrstnikom!). Morda še kak teden, morda še kak mesec ali leto, a enkrat jo bo konec. Morda boš potem začela novo, morda ne… Mož je ne bo, če mu jo boš priznala.

Nisi prav veliko povedala o tem zakaj se z možem “ne ujemata najbolje” pri seksu (karkoli že to pomeni). Si naredila kaj za to, da bi se bolj ujemala? Kaj od tistega, kar delaš z ljubimcem na primer? Poskusi, morda boš tudi v zakonski postelji našla to, kar ti nudi ljubimec. Vmes pa “leži in uživaj” z ljubimcem in nikomur niti besede o njem. Jaz ne bom povedal nikomur.

PREBERI ŠE
Bralka Nina: 9 let jo je varal s sodelavkami

Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
28.09.2018, 14:41:42
3 1
+2
NIČ NI TAKO SKRITO, DA NE BI BILO NEKOČ OČITO! Pa veselo varanje naprej, če si upaš!
bebo2
26.09.2018, 15:19:06
4 2
+2
Ne, pod nobenim pogojem mu ne povej. Tako nikoli ne bo izvedel, ker drugače bo takoj konec veze in zameril ti bo do konca življenja. Kar veš, ne boli.
Karantanija
28.09.2018, 14:40:16
3 0
+3
Kar ne veš, ne boli, kar veš, pa boli!
samanthka
26.09.2018, 15:03:42
1 0
+1
asgard
26.09.2018, 10:34:08
4 0
+4
Ja Brane nobemnu ne boš povedal, samo na portalu bo štorija :) Ajej