Razlog, zakaj jo je pravaral, jo je pustil brez besed

Brane Kastelic
16.08.2018, 12:19
2
Živjo, Brane. Imam problem z možem in sama s seboj. Stara sem 37 let. Mož, s katerim sva poročena šest let, mi je priznal, da mi je bil pred kratkim nezvest. Zatrjuje mi, da s to poročeno žensko – njegovo sodelavko, ki jo navidez poznam - nista niti enkrat občevala. Zatrjuje mi tudi, da je bila kriva reklama, ki jo je eden od sodelavcev delal njenemu fa****u. Dobesedno tako je rekel. Zatrjuje mi tudi, da je še vedno zaljubljen vame, da me ni nikoli prej prevaral in da ne ve, kaj mu je bilo tistih približno štirinajst dni, ko se je dobival z njo. Večinoma v našem avtu. Mimogrede, ta ženska ni nič posebnega, če mene vprašaš, je pa res, da ima velike joške medtem ko imam jaz bolj mičkene in da sem ga velikokrat zalotila pogledovati za ženskami z velikimi joški. A, pustiva to. Reciva, da mu verjamem, da ni občeval z njo, in da sem mu odpustila, kar se je zgodilo. Problem, zaradi katerega ti pišem, je to, da sva od takrat, ko sem po dveh tednih kuhanja mule pristala na seks, seksala trikrat. In trikrat ni doživel orgazma, čeprav mu je lepo stal. Ni doživel orgazma, kar me je prizadelo kot ženo in kot žensko. Zakaj se to dogaja? Je to psihološkega izvora? Misliš, da se še vedno dobiva z njo? Meni govori, da ne ve zakaj mu ne pride, pravi pa, da nisem kriva jaz. Namignil je sicer, da bi morda pomagalo, če bi mu ga posesala, kar me je samo razkurilo, ker me je spomnilo na to joškačo in fa***a v našem avtu. Zelo jasno sem mu povedala, da bo na felacijo, ki ni nekaj kar kdo ve kako rada počnem, vsaj z moje strani, moral kar dolgo čakati. Rada bi premagala ta problem, ker je bil do tega spodrsljaja, kar je njegova ocena te prevare, vedno super mož, pa tudi oče najinih dveh deklic. V naprej hvala za nasvet. Brižitka.

V zrelih razmerjih iščemo in najdemo kompromise.
V zrelih razmerjih iščemo in najdemo kompromise.FOTO: iStockphoto

Živjo Brižitka!

Ker si se odločila, da možu oprostiš ta “spodrsljaj”, se ne bom vtikal v to, da jo je hitro in poceni odnesel. To, kar me pri njem, čeprav ga hvališ kot super moža in očeta vajinih deklic, najbolj moti, je nezrelost moškega, ki jo kažejo njegova dejanja in besede. Od pogledovanja za ženskimi z velikimi prsmi (večina moških to počne, a velika večina je pri tem diskretnih ali pa tega ne počne v družbi svojih najdražjih, posebno, če imajo mičkene) do opravičevanja tako imenovanega spodrsljaja z “reklamo”, ki naj bi jo sodelavec tej sodelavki delal za njeno “fa***e”. Se tako “pozitivno” odziva na vse reklame? Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine?

PREBERI ŠE
Pismo bralke: prepričana je bila, da je on tisti pravi, nato pa odkrila šokantno resnico!

Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine?
Kako bi se odzval, če bi kakšen sodelavec kakšni drugi sodelavki delal “reklamo” za njene občevalne veščine?FOTO: Profimedia

Posebej nezrel je njegov namig po vajini vrnitvi v posteljo (napisala si: namignil je sicer, da bi morda pomagalo, če bi mu ga posesala, kar me je samo razkurilo, ker me je spomnilo na to joškačo in fafanja v našem avtu). Namesto, da bi ti bil hvaležen za to, da si mu odpustila spodrsljaj, je žical za to, kar naj bi ga motiviralo pri spodrsljaju. Za felacijo … Za trenutek sem pomislil celo na to, da je vse skupaj, od spodrsljaja do trikratnega neprihajanja zaigral, da bi ti pokazal, kako zelo željan je felacij, o katerih ti praviš, da niso nekaj, kar bi ti kdo ve kako rada počela (zakaj že ne?).

A to skoraj zanesljivo ni možno, saj bi to bilo vse preveč zapleteno za večino moških možganov, ki bi jim bilo poleg tega jasno, da bi to bila nevarna taktika, s katero bi ogrozili zakon oziroma razmerje. Dejstvo je, da imamo moški zelo radi felacijo in da so ženske, ki jo zelo dobro obvladajo, zelo priljubljene. Kot so moški, ki so vešči izvajalci kunilingusa. To vseeno ne bi smel biti razlog, da bi imeli spodrsljaje z drugimi zaradi “reklam”. V zrelih razmerjih iščemo in najdemo kompromise.

PREBERI ŠE
Obupana bralka: 'Po seksu sem začela jokati.'

A k tvojemu glavnemu vprašanju: zakaj že trikrat zapored ni doživel orgazma (čeprav mu je, kot si napisala, lepo stal)? Prav ima, ko pravi, da ne gre za tvojo krivdo. Ta je (kljub tvoji zadržanosti do felacije) vsa na njegovi strani. Kljub izpričani nezrelosti je najbolj verjetno, da gre za kombinacijo občutka krivde, zmede in zaskrbljenosti, povezane s spodrsljajem. Mnogi penisi nimajo radi občutka krivde, zmede in zaskrbljenosti lastnika. Pogosto zato izvisijo, ne pa lepo stojijo, tako, da ne skrbi: trdno sem prepričan, da bo problem hitro minil, če mu tistih štirinajst dni, ko ne ve kaj mu je bilo, res ne roji več po glavi. Bolj kot ta trikratni problem me za prihodnost vajinega zakona skrbi njegova izpričana nezrelost, kar mu moraš povedati. So pa “krize” kot je vajina, ki seveda poškodujejo razmerje, priložnost za nov začetek, tudi kadar so razlogi za krize veliko slabši in hujši. Vso srečo!

Imate vprašanje? Pišite Branetu!
Imate vprašanje? Pišite Branetu!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

miran_
16.08.2018, 22:55:42
10 2
+8
Jasno je zakaj te je prevaral,kar sicer ne odobravam.Je pa tudi res,da je povedal ali namignil kaj si želi in potrebuje.Res je tudi da če si mu odpustila da kazen pač mora biti,samo ne odlašaj predolgo in mu ustreži in se seveda tudi malo poduči če ne obvladaš najbolje,saj če te ima res rad bo nekaj časa že potrpel. Ampak če se ne boš ob doglednem času dobro potrudila in mu ustregla,se lahko tudi zgodi da bo stvar poiskal drugje,morda tudi tam kjer jo je že dobil in bil z njo zadovoljen.Pogovorita se o tem čimprej da nebo prepozno.
minnied
16.08.2018, 21:13:52
11 1
+10
Odpustila sigurno ne bi kar tako, bi mu pa pustila da mi jo en mesec samo liže, če je njemu 14dni brezskrbno prihajalo z drugo, bo pa meni cel mesec na njegovi faci, pa naj mu ves čas "lepo stoji"