Brane Kastelic: V vseh letih še nihče ni imel tega vprašanja

Brane Kastelic
25.10.2018, 8:03
0
Živijo, Brane! Velikokrat prebiram tvojo stran in moram priznati (kar seveda že veš), da si odličen pri odgovorih na različna vprašanja. Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj tudi sama imela kakšen podoben primer, ampak očitno ... Stara sem 24 let in partner 27. V nekaj mesecih sva imela spolni odnos samo trikrat, vse ostalo je bilo samo oralno zadovoljevanje. Res je, da dela v Belgiji in ga ni veliko tukaj, ampak ko pride, po pravici povem, me je prav strah, kdaj bo hotel imeti spolni odnos, ker vedno, ko že hoče začeti, mu takoj pade in potem lahko nadaljujeva samo oralno. Če pa že pride do stanja, da bi lahko imela, me pa vedno čaka, da ga jaz vtaknem noter. Nikoli ga ne sam, ni pomembno, v kakšni pozi sva. Vedno bolj sem šokirana, ker mislim, da je z mano nekaj narobe. Pred njim sem imela dve resni zvezi in z obema partnerjema sem na začetku seksala večkrat dnevno. Nikoli ni bilo problema s tem, kdo ga bo vtaknil. Saj ne pravim, da mora vedno moški vse, ampak določene stvari pa mislim, da ja. Ali ne? Žal ne vem več. Prosim, povej mi, kaj ti meniš. Hvala. Dori.

Dori ne ve, kaj naj stori.
Dori ne ve, kaj naj stori.FOTO: iStock

Živijo, Dori!

Najprej: s teboj ni čisto nič narobe. Z njim morda marsikaj. Prej psihičnega kot fizičnega. Kako že rečejo?! Vse se enkrat zgodi prvič. V kar nekaj letih, kolikor že obstaja ta rubrika (mimogrede, hvala za prijazne začetne besede o odličnosti), še nihče ni imel težav zaradi vprašanja, kdo ga vtakne? Se ti to res zdi tako pomembno? Zanima me tudi mnenje drugih bralk in bralcev? Je pomembno, ali ga vtakne moški ali ženska? Kateri moški ga nerad vtakne? Kakšen molk! In kateri moški nerad vidi, da ga vtakne ženska? Spet molk! To, kar je zares pomembno, je, da je vtaknjen v pravem času. Kdaj je pravi čas? Takrat, ko je primerno trd, in takrat, ko je ženska primerno vlažna. Natančneje: ne takrat, ko si to moški želi (od trenutka, ko mu otrdi), ampak takrat, ko si to želi ženska. Zato je po svoje bolj logično, da ga vtakne ženska. Ne, tega nisem najbolje povedal. Naj poskusim znova.

PREBERI ŠE
'Zadnji 2 leti imam tri stalne ljubimce, ki seveda ne vedo drug za drugega'

Pomembno je, da ženska da pobudo za vtikanje. Ali tako, da ga vtakne sama, ali pa tako, da pokaže, da si ga želi vtaknjenega, ali pa tako, da to kar pove, najraje strastno: "Če mi ga ne boš takoj vtaknil, se mi bo zmešalo!" Ali kaj podobnega in vse drugo, kar vam pride na misel, ko so ti želite. To, da ga tvoj partner nikoli ne vtakne ali da vedno čaka na to, da boš to naredila ti, pa ni ravno naravno ali celo 'normalno' (nerad uporabljam to besedo, ko gre za spolnost, saj imamo različni ljudje različen odnos do (ne)normalnosti, nekaj, kar je za nekoga nenormalno, je za nekoga drugega normalno). Ker si omenila njegove (in svoje) težave s 'padanjem' in pogostim nadomeščanjem občevanja z oralnim seksom, sem pomislil, da ga je morda strah pred tem, da mu bo, če ga bo vtaknil on, padel …

Ga imaš tako zelo rada? Sta se kdaj pogovorila o tem, kaj vse ti ni prav? Morala se bosta.
Ga imaš tako zelo rada? Sta se kdaj pogovorila o tem, kaj vse ti ni prav? Morala se bosta.FOTO: iStock

Pomislil sem tudi na to (tudi zato, ker dela v Belgiji), da morda tam obiskuje prostitutke, ki ga vsepovsod rade čimprej vtaknejo, da je šihta čimprej konec. Glej, ne bi mu rad delal krivice, vendar je, posebno pri njegovih letih, najmanj čudno, da nista ves čas v postelji in da ne seksata kar naprej, ko pride iz Belgije. Z oralnim seksom ni nič narobe, dobrodošel je ne samo kot predjed, ampak tu in tam tudi kot glavna jed, ne more pa seveda biti nadomestek za občevanje oziroma padec penisa, ki si ga želiš. Ker mu ne pade vedno, ne gre za zloglasno impotenco, ampak za nekaj drugega, nekaj, zaradi česar sta občevala samo trikrat v petih mesecih. Dejstvo je, da z oralnim seksom, pa naj je še tako dober, ne moreš 'zamaskirati' tega, da ti, reciva bobu, ni stopil. To je nekaj podobnega kot poskusiti vtikati mehkega in misliti, da ženska tega ne bo opazila. Mislim … Kaj bi ti lahko bilo to, kar ga ovira, ko je s teboj, lahko samo ugibam. Je mogiče, da prihaja k tebi seksualno povsem izčrpan? Da ima (to ti moram reči) še eno zahtevno partnerico, ki (pravkar sem se spomnil na problem s tem, kdo ga vtakne!) ga vedno hoče vtakniti? Ima veliko seksa s profesionalkami, ki ga, kot že rečeno, rade vtaknejo, in sicer čimprej, da je 'tlake' čimprej konec? Bolj pomembno vprašanje: kaj te veže nanj? Zakaj vztrajaš v tej zate nezadovoljivi zvezi? Ga imaš tako zelo rada? Sta se kdaj pogovorila o tem, kar vse ti ni prav? Morala se bosta.

PREBERI ŠE
Takšno je spolno življenje 45-letnikov

Medtem se spomni se svoja dva resna partnerja, s katerima si, kar je zaželeno in naravno pri mladih ljudeh, seksala večkrat na dan in nisi imela problema z vtikanjem. Moških, s katerimi je to 'norma', ne pa 'čudež', sploh ni malo. Ne izgubljaj časa, ki je velika, če ne največja dragocenost. Pri cvetočih 24 letih se tega najbrž ne zavedaš, a vseeno. Pa na ljubezen ne pozabi. Srečno.

Imate vprašanje za Braneta?
Imate vprašanje za Braneta?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.