Slovenka priznala: 'Občutek imam, da sem edina 22-letna devica na svetu!'

Brane Kastelic
14.05.2018, 6:09
10
Pozdravljen Brane! Imam problem, ki se mi zdi vse večji ne zato, ker bi tako jaz mislila, ampak zato, ker vsi drugi, ki vedo zanj. Od dobrih prijateljic do mojega starejšega brata, ki ga je posredoval prijateljem, da bi mi ga pomagali rešiti. Kar nekaj mi jih je to že predlagalo. Najraje bi brata po nosu. Imam 22 let, moj domnevni problem pa je moje devištvo. Občutek imam, da sem edina 22-letna devica na svetu. Ker sem še deviška, me prijateljice, ki to vedo, ali zafrkavajo, ali pa mi govorijo, da sem trapasta, ker se šparam. Še bolj me zafrkava brat, ki sem mu pred časom naivno zaupala svoje deviško stanje, in njegovi prijatelji, ki jim je to sčvekal. Kličejo me Nedolžnica. In se mi ponujajo kot razdevičevalci. Problem z deviškostjo je povezan s starejšim problemom, ki sem se ga začela zavedati pri štirinajstih letih, ko sem postala nezadovoljna s podobo svojega telesa v ogledalu. Bila sem kar okrogla in imela sem največjo zadnjico in najmanjše prsi v razredu. Zdaj sem veliko bolj zadovoljna s svojo golo podobo v ogledalu, saj se je zaradi teka in tenisa zelo popravila. Zadnjico imam še zmeraj veliko, vendar je čvrsta, mišičasta in kar lepo izgleda. Pa tudi prsi so se pojavile, res ne prav velike, a so kar v redu. Vseeno me misel na to, da bi se slekla pred moškim, še vedno prestraši. Vseeno si seksa vse bolj želim, posebno takrat, ko se samozadovoljem, kar sicer rada počnem kar pogosto. Skoraj vsak dan. Z uspešnim izidom – saj veš, kaj mislim s tem. Eden od fantov v mojem teniškem klubu me očitno rad vidi. In me je po tenisu že vabil na pijačo, a sem vedno našla kakšen izgovor. Zelo všeč mi je, mislim, da sem že kar zaljubljena, vendar me je sram priznati, da sem devica. In že misel na to, da bi bila z njim gola, me zmrazi. Kaj naj naredim? Za vsak nasvet ti bom hvaležna. Nedolžnica.

Orgazem - 1
Orgazem - 1FOTO: Profimedia

Pozdravljena Nedolžnica!

Dve stvari pri tebi sta mi zelo všeč. Najprej to, da zaradi nezadovoljstva s podobami svojega telesa, čeprav si bila še zelo mlada, nisi obupala, ampak si “ukrepala” in s športom preoblikovala svoje telo. Zelo všeč mi je tudi to, da te deviškost ne ovira pri uživanju seksualnosti, in seveda to, da si pri tem “uspešna” (veš, da vem, kaj misliš), saj bo to v veliko pomoč, ko boš seksualnost začela uživati v dvoje.

Vztrajanje v nesrečnem zakonu je najboljša stvar, ki jo lahko naredite

Tvoja seksualnost je tvoja osebna, privatna zadeva, ki ne bi smela brigati nikogar, a ker si deviškost zaupala dobrim prijateljicam in bratu (tudi dobre prijateljice in bratje niso več, kar so bili), se lahko zafrkavanja in pritiska in vzdevka Nedolžnica rešiš zelo preprosto. Dobrim prijateljicam in bratu reci, da nisi več, ker imaš super fanta, pa boš hitro imela mir pred njimi. Ni veliko 22-letnih devic, vendar še daleč nisi edina. Mislim, da je kar nekaj mladih žensk po dvajsetem še deviških, ki pa tega ravno zaradi pritiskov in zafrkavanja okolje (kot so jih izkusila ti) ne obešajo na velik zvon. Seveda razumem tvojo vse večjo željo po seksu. In mislim, da je oder zanj že lepo postavljen.

Zaljubljen par
Zaljubljen parFOTO: iStock

Pismo bralke: prepričana je bila, da je on tisti pravi, nato pa odkrila šokantno resnico!

Fant – tenisač te očitno zelo rad vidi in te vabi na pijačo po tenisu. Všeč ti je in če misliš, da si že kar zaljubljena, potem si. Sprejmi povabilo na pijačo, pokaži mu, da ti je všeč, spoznaj ga tudi zunaj teniškega kluba, in če boš ugotovila, da je v redu in zaupanja vreden fant, ki si želi biti tudi tvoj fant, se bo vse ostalo zgodilo naravno in spontano. Ne hiti z razkrivanjem devištva. Če si želi biti tvoj fant in je tudi on “že kar zaljubljen vate”, mu bo všeč, da si še deviška, ko mu boš povedala, da si deviška zato, ker še nisi srečala moškega, s katerim si ga želela izgubiti.

Sem kaj pozabil? A ja, seveda, tvoje gole podobe v ogledalu, s katerimi si danes veliko bolj zadovoljna kot si bila pred leti. Naj ti zaupam nekaj: večina moških ima rada velike ženske zadnjice, posebej čvrste in mišičaste. Če ti misliš (ženske ste zelo kritične do svojih zadnjic pa tudi prsi), da kar lepo izgleda, sem prepričan, da imaš lepo oboje: zadnjico in prsi. Moški imamo rade vse prsi, od velikih do majhnih. Zato ne skrbi. Itak pa ta fant – tenisač - rad vidi. Na tenisu vidi veliko tudi tvojega športnega telesa. Pa še nekaj, kar sem najbrž že večkrat napisal, ti moram povedati: moški smo veliko manj kritični do golih ženskih teles kot ste ženske. Ženska golota nas tako prevzame in omami, da zaradi gozda ne vidimo drevja. Saj veš, kaj mislim s tem.

19 znakov, da ste odvisne od svojega partnerja!

Samo še to: če boš ugotovila, da ta fant – tenisač morda vseeno ni tapravi zate, počakaj na naslednjega. Srečno!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

strauskistrauski
18.06.2018, 2:49:35
Važno je da se ne boš kesala ,zakaj sem jo šparala zdaj sem pa stara
slovenc79
27.05.2018, 21:20:28
1 0
+1
jaz sem tudi nedolžen, star 26. pa še mnogo jih je, čeprav marsikdo to skriva. se ne menim za te oznake, pač ene stvari še nisem počel.
gospa_svizec
02.07.2018, 7:42:22
1 0
+1
Družba je polna nasprotij. Če neka ameriška študentka prodaja nedolžnost za šolnino, ji prigovarjajo, da naj raje seksa za ljubezen, ker prvega ne pozabiš nikoli. Če pa odkrijejo nedolžnega moškega/žensko čez 25, pa jih oštempljajo za luzerje in jim skušajo najti kogarkoli, samo da se "rešijo" devištva.
takje
17.05.2018, 16:54:31
11 2
+9
Dekle, bodi ponosna na to, da te vsaki nakladač pa res ne more položit. Vsak dan smo priča j.. vse vprek, predvsem lokali so čista kurbišča, kjer se natakarice tišijo z zavoženimi, na šank zalepljenimi nakladači, potem pa pametujejo oh in sploh, so fine in nedolžne, fuj nesnage babje!!
CrniSokol
14.05.2018, 12:54:38
10 1
+9
To ni problem! Resen fant bo vesel, če mu boš povedala, da si še vedno devica.
abeceda987
14.05.2018, 10:50:35
15 5
+10
Jaz sem stara 24 pa sem še tudi nedolžna in nisem zbirčna, samo imam prej druge stvari za dokončat npr. magisterij, nato služba in šele nato zveza.
DeBill
14.05.2018, 8:51:28
10 1
+9
kar druge poslušaj, pa boš vse imela, kaj ne? predvsem poslušaj sebe in se ne sekiraj za skodoželjnice, ki so jo dale prvemu k je mim pršu. čaka nate en dober dečko, verjemi
lignj
14.05.2018, 7:12:25
6 1
+5
Tudi sam sem še nedolžen pri 23 letih.... ali sem grd (nimam prekomerne teže) ali pa sem preveč izbirčen.
soncarica84
14.05.2018, 8:00:09
5 4
+1
Prej to drugo. Pa se ne norcujem, ker vidim pri prijatelju, kako sam sebi skodi. Zanj ni nibena dobra, ves cas isce neko manekenko. Iz zensk z normalno postavo pa se norcuje. Pri 35 je ze 10 let samski in takrat je tudi nazadnje videl golo zensko. Drugace je prijazen in dober po srcu. Le malo prevec da na videz.
gospa_svizec
02.07.2018, 8:00:20
Soncarica84, če se tvoj prijatelj norčuje iz žensk z normalno postavo, ni prijazen in dober po srcu. Deloma bi razumela, če je sam kak super atlet, ampak taki kritiki ponavadi niso.