Tako se je bralka zahvalila Branetu Kastelicu

Brane Kastelic
15.07.2019, 13:48
0
Brane, rada bi se ti zahvalila za odgovor, ko sem ti pisala glede partnerja, ki je začel piti po enem letu. Sva se razšla ...

PREBERI ŠE
'Po enem letu je začel spet piti in napake se spet ponavljajo.'

Tako kot si rekel, odločil se je za pijačo, zaljubljenost je minila tako pravi. Danes pravi, da mu je žal, da se je šel zdravit in da sem ga jaz naredila alkoholika. Da si ne predstavlja dopusta, da ne bi spil piva, pa se nikoli ni pri enmu pivu ostalo. Pravi, da sem težak, da samo težim in da naj si iščem abstinenta in naj ga pustim, da uživa svobodo in življenje. Vedela sem, da imam prav Tako kot si napisal, dejansko sem naredila vse. Ko je odhajal od mene s kovčkom v roki, sem samo rekla, da mi je januarja lani obljubil, da je čez alkohol naredil križ zaradi mene in zaradi službe. Ti si se potrudil za odgovor, kar mi veliko pomeni, jaz sem ti pa napisala, kako so se stvari rešile. Padel mi je kamen z ramen. Grem naprej, če mi je kaj usojeno mi je, če ne pa ne. Zaenkrat me osrečuje vnuk in to mi je dovolj. Brane, ostani tak kot si, pozitiven razumevajoč in še veliko uspehov v tvojem poklicu. V glavnem ti želim vse lepo. Se enkrat hvala, stvari so se rešile in z mojim partnerjem sva se prav odločila vsak za svojo pot. Srečno!

Odgovor Braneta Kastelica:

Draga bralka! Hvala za napisano. Me veseli, da misliš, da sem ti prav svetoval. Edino prav je, da “greš naprej”, saj nima smislila zapravljati časa z nekom, ki mu pivo pomeni več kot ljubezen. Hvala za lepe želje. Z obljubo, da bom ostal tak kot sem. Srečno tudi tebi.

Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu ...
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu ...