To je ta hip 5 najbolj priljubljenih videov za fit telo!

J.V.
09.02.2018, 6:56
2
Vadba v fitnes centru ni ravno poceni, zato vedno več ljudi telovadi kar doma. Pri tem so vam namreč v veliko pomoč video vadbe, ki jih je na spletni strani You Tube ogromno. Tako lahko vsaka najde nekaj zase, največja prednost tega pa je, da vsak dan lahko počnete nekaj drugega. V ponedeljek začnete z jogo, nadaljujete s kardio vadbo, sledi zumba, v petek se sprostite s pilatesom, teden pa zaključite s HIIT vadbo.

Če ste se tudi ve odločile, da boste več časa posvetile telesni aktivnosti, a se nikakor ne morete odločiti katera vadba vam najbolj odgovarja, vam bo v pomoč naslednjih 5 videov. Gre namreč za vadbe, ki so na spletni strani YouTube najbolj priljubljene in s pomočjo katerih smo prepričani, da vam bo uspelo izklesati svoje telo. 

Telovadite kot igralka Nina Dobrev

Hollywoodska zvezdnica Nina Dobrev, ki jo večina pozna iz priljubljene serije Vampirski dnevniki, je velika športna navdušenka. Kako ohranja fit telo, pa si lahko sedaj ogledate v videoposnetku z energično glasbo, ob katerem se boste pošteno preznojile. Trening traja 30 minut in vključuje vse od počepov, teka na mestu, skokov, itd.

HIIT vadba za popolne začetnice

HIIT vadbe so ena izmed najbolj učinkovit vadb, pri temelji na 30-sekundnih intervalih aktivnosti, ki jim sledi 30 sekund odmora. Zaradi teh odmorov je vadba odlična izbira za vse, ki si želijo telovaditi, a ne želijo pretiravati. Joe Wicks je odličen motivator in zato nas ne preseneča, da je njegov video ta hip eden izmed najbolj gledanih. 

10-minutna vadba za izklesan trebuh z vodenjem osebnega trenerja

Vadbe za raven in izklesan trebuh so lahko zelo naporne, zaradi česar se jih marsikdo izogiba. Ta kratek video, pa je idealen za vse tiste, ki nimate veliko časa, a si želite to poletje brez sramu obleči kopalke in pokazati lep in definiran trebuh. Med izvajanjem vaj poslušate tudi razlago, kako vajo pravilno izvajati in kje večina ponavadi dela napake. 

5-minutna vadba, ki je odlična alternativa intenzivni kardio vadbi

Morda se sliši predobro, da bi bilo res, a če boste vsak dan 5 minut izvajale naslednje vaje, boste preoblikovale svoje telo. Vadba je sestavljena iz niza različnih plankov. Gre za vajo, ki se morda na prvi pogled zdi enostavna, a ko boste v tem položaju poskušale ostati 30 ali 60 sekund, boste čutile prav vse mišice.

Vadbe za zadnjico s fitnes blogerko Grace Fit

Gre za vadbeni video, ki bo zanimiv predvsem tistim, ki vas poleg vadbe zanima tudi režim zdrave prehrane, katera so najboljša oblačila za vadbo in kakšen je vadbeni režim znane fitnes blogerke Grace Fit. V videu pojasni med drugim tudi to, kolikokrat morate določeno vajo ponoviti in katere vaje so najboljše za lepo oblikovano zadnjico.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

kundalinigirl
14.02.2018, 12:12:01
3 0
+3
In če samo te vaje delaš ostaneš v formi? Se mi zdi, da je boljše da se tudi na zraku giblješ.
mkug5g
10.02.2018, 19:24:55
1 0
+1
bring sally up