HOROSKOP: leve čaka pomembna novica, ovni bodo sprejeli pravo odločitev

Špela Plemelj
10.03.2019, 9:27
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven

Spoznali boste, da se vztrajnost izplača in da ste sprejeli pravo odločitev. Tokratne izkušnje vam bodo prinesle še dodatno samozavest in odločnost. Presegli boste celo svoja pričakovanja in imeli še veliko energije za vsa naslednja potovanja in naloge.

Bik

Zastaviti si boste morali bolj realne cilje in to bo v naslednjih dneh za vas kar velik izziv. Všeč vam bo ta občutek svobode in neodvisnosti, a to ni tisto, čemur bi se resnično mogli posvečati. Pokazali boste veliko izvirnosti ter samoiniciative.

Dvojčka

Človek na svoji poti doživi veliko različnih zgodb. Včasih mora kakšno ponoviti, ker že v začetku ni dobro opravil svojega dela ali pa je bila izkušnja tako prijetna, da bi jo hotel doživeti še enkrat. Prepustite se in opravite nalogo kot najbolj znate.

Rak

Teden začenjate polni optimizma, dobre volje in tudi bolj samozavestno. Imeli boste dovolj energije za vse naloge, ki jih boste imeli. Pomembno vam bo, da izrazite sebe in svoje občutke, in to boste tudi storili. Dobro je imeti dobrega prijatelja.

Lev

Ali čakate kakšno pomembno novico? Prav lahko se zgodi, da jo boste končno izvedeli v tem tednu. To bo iz vas izvabilo posebne občutke. Kljub vsemu bodite bolj previdni in naj vas ves ta blišč ne odpelje s poti.

Devica

Tokrat se boste morali odločiti glede nekega sodelovanja. To zgodbo že poznate in o tem ste že razmišljali. Tokrat pa vas čaka bolj pomembna odločitev, ki bo zahtevala konkretne odgovore. Vendar vedite, da se razmere lahko še korenito spremenijo.

Tehtnica

Polni boste idej, navdušenja in vznesenosti. Kot zaljubljeni boste veselo jadrali skozi dneve in se radostno veselili vsake izkušnje. Našli boste odgovore na vsako vprašanje in rešitev za vsako nalogo. Pokazali boste pravo svojo zagretost in vztrajnost.

Škorpijon

Tokrat se boste izkazali kot pravi osvajalec in si izborili tisto, kar vam srce veli. Brez skrivanja, brez okolišanja boste enostavno povedali in vzeli, kar boste želeli. Vaša vztrajnost vas bo odpeljala do zanesljivega konca in slavili boste svoj uspeh.

Strelec

Vsakemu se kdaj zgodi, da napačno oceni situacijo ali sprejme napačno odločitev. Nekaj podobnega se vam bo zgodilo ta teden, a to za vas ne bo predstavljalo večjih težav. Znali boste videti širšo sliko in tudi tej napaki dati svoje mesto v vašem življenju.

Kozorog

Po premisleku sledi dejanje. V tem času ste kar dobro naštudirali okoliščine in kaj vse potrebujete za svoje dobro počutje. Izkazali se boste s svojimi dejanji in naredili zares dober vtis na določeno osebo. To bo v vas zbudilo tudi več samozavesti.

Vodnar

Še vedno bo v vas neko neopisljivo dobro počutje, ki bo opazno na daleč. To notranjo energijo, ki jo boste nosili s sabo, si bodo želeli vsi okrog vas. Sami pa boste znali razporediti svoja sredstva in ugoditi vsem in vsakomur. Uživali boste v svojem delu.

Ribi

Biti zmeren je včasih tudi izziv. Včasih nas situacije in okoliščine odpeljejo na stranpot in potem moramo usmeriti vse svoje moči, da zopet najdemo tisto, ki je prava. Včasih pa nas na tej napačni poti čaka darilo, ki ga nesemo nazaj na pravo pot.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.