HOROSKOP: biki bodo pokazali svoje adute, strelci bodo presenetili

Špela Plemelj
21.04.2019, 9:56
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven:

Boste spremenili pogled na svet, ko je v vaše znamenje vstopila Venera? To ne bo edini vpliv, ki ga boste zaznali. To vas bo nekoliko raznežilo in iz vas izvabilo več romantike ter šarma. Zaznali boste tudi več pasivnosti, a to ne bo trajalo.

Bik:

Vstop Sonca v vaše znamenje vam bo poleg vsega podaril veliko motivacije, spodbude in energije, da boste začeli bolj aktivno loviti svoje sanje. Začenjate obdobje z veliko energije in to lahko dobro izkoristite v svoj prid. Pokažite svoje skrite adute.

Dvojčka:

Imeli boste kar nekaj energije in to vas bo motiviralo, da izpeljete svoje naloge. Zdelo se vam bo, da ste sposobni veliko več. Izkoristite lepe sončne dneve, ki vas bodo napolnjevali z energijo. Na dan bodo prišle tudi vaše najrazličnejše spretnosti.

Rak:

Pred vami je še eno obdobje, ko boste spoznavali, da ni vse zlato, kar se sveti. Veliko vzponov in padcev vas bo čakalo skoraj na vsakem koraku. Dobro izkoristite vzpone in čim hitreje pozabite slabe stvari. Potrebovali boste tudi čas za regeneracijo.

Lev:

Nekaj se bo zganilo v vas in ne boste najbolj prijazni. Predvsem se boste morali zanesti sami nase, kar vam bo odvzelo možnosti za povezovanje in sodelovanje. Poleg vsega boste prevzemali veliko odgovornosti in to lahko pomeni tudi veliko nalog.

Devica:

Ne bo vam mar za druge ljudi, saj boste sami imeli veliko svojih zadolžitev in obveznosti. S to energijo boste svoje naloge opravljali kot po tekočem traku. Tudi ne boste dopustili, da bi vremenske razmere krojile vaš dan. Zelo učinkoviti boste.

Tehtnica:

Tokrat boste večjo pozornost namenili drugim. Ta letni čas je med drugim tisti, ki vam dovoli sanje in da spustite vse zavore. Uživali boste na svežem zraku in k raznoraznim aktivnostim spodbujali tudi druge. Jasno in glasno boste izrazili svoje želje.

Škorpijon:

Bolj boste usmerjeni v akcijo, v dejanja in dogovore, a kaj ko boste zaznali, da se vas nekaj drži kot klop in zavira vaše delovanje. To vas bo prisililo tudi v napake, zato se raje za nekaj sekund posvetite tudi temu, kar vas bo zadrževalo in motilo.

Strelec:

Bolj se boste zanašali na svoj notranji občutek. Več poudarka boste dali stvarem, ki vam bodo vzbujale prijetne občutke in ne boste toliko premišljevali in razumsko razčlenjevali, kaj je prav in kaj ni. S kakšnimi potezami znate presenetiti in navdušiti.

Kozorog:

Tokrat se boste učili, da mrtvih stvari ne boste morali prepričati, naj se spremenijo. Spoznavali boste, kako zahtevne so lahko nekatere osebne izkušnje in kako težko je doseči nekaj, če stojite pred napačnimi vrati. Še bolj previdni boste morali biti.

Vodnar:

Zdelo se vam bo, da ste dognali nekaj res izjemnega in pomembnega, a pred ˝sistemom˝ ne boste deležni take podpore. Naj bo to tista izkušnja, da svoje vizije resnično dodelate in jih še bolj izpopolnite. To bo tudi čas, da se soočite sami s sabo.

Ribi:

Bi, pa ne bi. Težje se boste odločali v tem tednu. Treba bo sprejeti svojo nepopolnost in sebi izkazati podporo in razumevanje. Morali se boste zanesti na svoje notranje občutke in intuicijo, saj se vam bo zdelo, da vas celoten svet pošteno zavaja.