HOROSKOP: Strelci bodo zmedeni, dvojčki pa nepremišljeni

Špela Plemelj
30.03.2019, 19:49
0
Pred nami je nov teden, kot se sprva zdi, pa se ga lahko najbolj veselijo levi in tehtnice.

Oven

Mlaj v vašem znamenju vam bo prinesel nek nov način dojemanja in sprejemanja sebe in življenja. Ni v vaši naravi, da bi hiteli razlagati svoje mnenje, a tokrat se boste zavedali, da lahko veliko dobrega doprinesete družbi, če izrazite svoje mnenje.

Bik

Zaznavali boste nestanovitnost narave in tudi v vas bo več take energije. Čeprav boste delovali bolj počasi in zaljubljeno, bo v vas več in več hrepenenja po oddaljenih krajih. Nekaj več navdiha in podpore boste dobili v družbi, zato ne bežite predaleč.

Dvojčka

Prestop Marsa v vaše znamenje vam bo dal še nekaj več nepremišljenih in zaletavih trenutkov, ki jih tokrat resnično ne boste zmožni nadzirati. Vaše notranje bistvo vas bo vleklo v drugo smer, ki vam prav tako ne bo ponujala nič trdnega. Bodite previdni.

PREBERI ŠE
’Ljubim, kogar hočem in kakor hočem!'

Rak

Čas bo, da naredite konkreten korak v smer, ki vas bo podpirala v vaših dejanjih. V tem tednu boste v sebi začutili več moči, volje in odločnosti. Zastavite si cilj in sledite svojim vizijam. Učite se iz napak in si dovolite napredovati v svojem stilu.

Lev

Obrnili boste nov list in začeli novo poglavje. Sprva se bo zdelo, kot da ste zgolj pasivni opazovalec, vendar se bodo vloge kmalu zamenjale. Izkoristite lepe dni pred sabo in pokažite zobe vsem, ki vam bodo v napoto. Čas bo, da pokažete, kdo je glavni.

Devica

Medsebojna komunikacija in sodelovanje vam bo v tem tednu največji izziv. Kljub začetnim neprilikam boste uspeli najti način ali pa nekoga, ki vas bo usmeril na tisto pravšnjo pot. V kolikor boste uspeli popustiti zavore, bi se lahko predali ljubezni.

PREBERI ŠE
Njun otrok ne bo princ ali princesa. To je razlog, zakaj!

Tehtnica

Izkoristite ta čas pred vami za ustvarjanje in sklepanje prijetnih odnosov. S svojo prikupnostjo in zmedenostjo boste očarali marsikoga in tudi sami boste kar poplesavali med vsem, kar vam pomlad ponuja. Kaj lahko naredite za dober partnerski odnos?

Škorpijon

Nikoli niste zares sami. Četudi se vam bo zdelo, da ste se znašli na terenu, ki vam je tuj, se bo kmalu izkazalo, da temu ni tako. Zelo zagnani boste in to vas bo še bolj motiviralo. Ko bo prišel čas, bodo prišli tisti ljudje, ki vam bodo pomagali.

Strelec

Veliko planov imate in veliko stvari si želite narediti. Vseeno pa se v naslednjih dneh stvari ne bodo odvijale po vaših planih. Podobno situacijo boste zaznavali tudi pri partnerju, saj bo tudi tam prevladovala zmeda. Vzemite si čas zase, saj lahko.

PREBERI ŠE
Zvezde plešejo: Seksi Franko Bajc se uči biti seksi

Kozorog

Četudi se zdi, da je dan enak dnevu, v resnici temu ni tako. K temu lahko dobro in kvalitetno prispevate tudi sami. Pomladanski dnevi nam vsem prinesejo nekaj te nepotrebne utrujenosti, s katero sami zelo dobro rokujete. Uživajte v teh prijetnih dneh.

Vodnar

S svojo dinamično naravo zmorete ravnati v vseh razmerah in situacijah, ki se pojavijo. V sebi nosite nek nadnaraven občutek, s katerim lahko presenetite. V tem tednu boste pokazali še več izvirnosti in s svojimi domislicami naredili pravi preboj.

Ribi

Teden vam obljublja veliko lepega, prijetnega pa tudi zasanjanega in odmaknjenega. Pred vami bodo veliki izzivi, kaj in kako se odločiti. Urili boste svojo intuicijo in zaupanje. Dovolite si biti domišljavi in dovolite si izraziti svoje neverjetne ideje.

PREBERI ŠE
Danes zvezda na Instagramu, pred nekaj leti je bil na robu smrti