HOROSKOP: Levi bodo polni sveže energije, kozoroge čaka mirno obdobje

Špela Plemelj
19.05.2019, 8:28
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

S prestopom Marsa v znamenje raka, se za vas stvari šele začenjajo dogajati. Poleg tega boste zaznali, da je čas za akcijo in to boste znali dobro tudi realizirati. Dobili boste pravi zagon in skoraj nihče vas ne bo uspel ustaviti. Še bolj odločni boste.

Bik:

Začetek tedna vam obljublja bolj prijetne in stabilne energije, zato si dovolite užiti vse lepo, kar vam življenje nakloni. Tako boste imeli res dobro podlago za cel teden. Bolj se boste zavedali, kaj si želite in to bo vaša najmočnejša motivacija.

Dvojčka:

Sprva bi lahko zaznali nekaj več nemira ali celo napetosti, saj ne boste razumeli, kaj točno se dogaja. Ko bo trenutek pravi, se vam bo vse sestavilo in z zadovoljstvom boste spoznali, da ste na pravi poti. Imeli boste veliko podpore in tudi samozavesti.

Rak:

Sprva se vam ne bo zdelo, da je podpora Marsa v vašem znamenju res tista podpora, ki jo potrebujete. Imeli boste kar nekaj opravkov kar vam zna v začetku tedna vzeti voljo ter vas še dodatno obremeniti. V sebi boste našli notranjo moč in rešili zadeve.

Lev:

V vas bo zavela sveža energija, ki vas bo odpeljala med ljudi in na nova področja. Opazili boste, kako pomembna je komunikacija. To bo za vas dober čas za razna dogovarjanja, druženja in tudi osvajanja, saj boste spretno uporabljali svoj besedni zaklad.

Devica:

Vstopate na nov teren in morali boste pokazati kvalitete, ki jih imate. Morda začenjate novo karierno pot, ki bo od vas zahtevala še več fleksibilnosti in raznolikosti. Vseeno bo to nekaj, kar vas veseli in kar radi počnete, zato boste našli načine.

Tehtnica:

Pokazati boste morali ali ste res pripravljeni deliti skupno imetje. Nekaj sprememb je že nastopilo in v tem tednu se boste ukvarjali predvsem s tem ali si želite ostati v tem razmerju še naprej. Uporabite svoja poznanstva in pridobite prave informacije.

Škorpijon:

Imate občutek, da ne dobite pravega odziva s strani partnerja? Zanesite se na svoj notranji glas in intuicijo in spoznali boste, kaj resnično potrebujete in kaj si želite. Ko boste zaupali vase, boste spoznali, da ste lahko bolj odločni in samozavestni.

Strelec:

Sami ste še vedno bolj zatopljeni v svoje projekte in sprejemate odločitve, ki se tičejo vas. Nekaj več dogajanja se vam pripravlja na drugi strani. Boste lahko dali priložnost nekomu, ki bi želel postati del vašega življenja? Odločitev ne bo najlažja.

Kozorog:

Pred vami je bolj mirno in umirjeno obdobje. Vseeno zaznavate, kot da ste vpeti v neke stvari ali dogodke na katere nimate nobenega vpliva. Učite se sprejemanja in odpuščanja. Izkoristite ta čas za razmislek in naredite plan za naslednje projekte.

Vodnar:

Sprva se vam bo zdelo, da nimate več kaj početi, a kmalu boste dobili veliko energije in zagona, da boste lahko sprožili tako akcijo kot tudi reakcijo. Morda se bo drugim zdelo, da ste nepremišljeni a sami boste natanko vedeli kaj želite in kam hočete.

Ribi:

Najbolje boste naredili, če se poglobite vase in tu iščete odgovore. Še vedno bodite bolj previdni komu in kaj zaupate, a najbolj zvesti ljudje, ki so okrog vas, vam bodo stali ob strani in vas tudi usmerjali, če bo potrebno. Prava komunikacija je ključ.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.