HOROSKOP: vodnarje čaka nova ljubezen, levi bodo sijali

Špela Plemelj
02.06.2019, 8:58
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

V vas bo veliko želja, da uredite in uresničite vse svoje plane. V vsem tem zagonu boste delovali nepremišljeno, a na koncu bo vse v najlepšem redu. Kljub vsemu boste pokazali neko drugo plat. Tudi zelo produktivni boste in zato bolj zadovoljni.

Bik:

Lahko ste zelo zadovoljni, saj vam je uspel velik preboj. Morda tega ne čutite tako, a vsak nov dosežek je pot do uspeha. To vas bo podprlo tudi finančno, kar bo za vas še dodatna usluga. Zavedali se boste, da ste za svojo srečo odgovorni sami.

Dvojčka:

Najverjetneje tudi sami zaznavate hitrejši tempo in da imate sami veliko misli, opravil in dolžnosti. Ta ritem vas bo spremljal še do sredine tedna, potem pa se boste bolj posvetili svojim čustvom. Pokazati boste znali več razumevanja in empatije.

Rak:

Bolj boste morali poskrbeti zase in za svoje psihično ter fizično zdravje. Mlaj vam bo prinesel močno opozorilo in na vas je, da ga vzamete zelo resno. S podporo Marsa v vašem znamenju boste imeli dovolj energije, da se uspešno uprete vsem nevšečnostim.

Lev:

Tudi vi začenjate neko novo pot in to niti ni popolnoma novo spoznanje. Spoznavate veliko novih ljudi in vsa ta poznanstva vam širijo obzorja. Lahko si dovolite biti še bolj drzni in si zagotovite najboljše mesto med vsemi. Tokrat boste zares sijali.

Devica:

Merkur vam bo do sredine tedna še prinašal veliko mero prilagodljivosti in iznajdljivosti. Od srede naprej pa vam bo njegov prestop v raka prinesel večje zavedanje, da obstaja čustveni svet in da ste tudi sami oseba s čustvi. Razmislite malo o tem.

Tehtnica:

Naredili ste največ, kar ste lahko. Lahko ste zadovoljni, saj ste bili zelo uspešni. V tem tednu vas čaka nekaj več pospravljanja ali zaključevanja določenih nalog. Polni ste pozitivnih občutkov in imate izkušnje, zaradi katerih ste postali drug človek.

Škorpijon:

Morate se zavedati, da vsaka stvar potrebuje svoj čas. In tako bo tudi tokrat. Če ste se odločili stopiti na novo pot, boste morali vztrajati do konca. Tudi če bi želeli izbrati krajšo pot, se vam tokrat to ne bo obrestovalo. Vse boste uspeli urediti.

Strelec:

Tudi v tem tednu ne boste uspeli narediti večjih podvigov. Potrebovali boste res veliko moči, napora in fokusa, da ostanete zvesti sebi. Ker boste iskali rešitve na drugih koncih, vam zna ta odločitev prinesti jalove zaključke. Vikend bo bolj negotov.

Kozorog:

Dobra stran tega je, da se človek vsega navadi. Tudi to ste že uspeli nekako sprejeti v svoje življenje. Morda se boste ujeli v iste vzorce, zato pa boste potrebovali delo, ki bo preusmerilo vašo pozornost in nekako popestrilo teden, ki je pred vami.

Vodnar:

Vaša pot je dokaj dobro začrtana in stabilna. V tem tednu boste pripravljeni narediti tudi kakšne dopolnitve ali spremembe na katere prej niti niste pomislili. Mogoče bo to povezano z mlajem, ki vam ponuja celo novo ljubezensko izkušnjo ali nov hobi.

Ribi:

Sicer imate močne korenine, a spraševali se boste, če je to edini pravi način. Med vsemi možnostmi boste bolj izgubljeni in tudi nestanovitni. Tudi vam mlaj ponuja neko spremembo na področju doma in družine. Odprite svoje srce in poiščite pravo pomoč.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.