HOROSKOP: tehtnice bodo uživale v poletju, strelci bodo neustavljivi

Špela Plemelj
07.07.2019, 7:10
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Ste že uspeli ukrotiti svojo napadalnost in občutke jeze? Pravzaprav šele dobro dobivate svoj zalet in težje boste zadrževali vse svoje misli in odzive. V sebi boste čutili več nemira in napetosti, kar vam lahko prinese tudi kakšno neprijetno izkušnjo.

Bik:

Takoj na začetku boste dobili pravšnjo spodbudo in to bo obarvalo vaš teden. Sicer boste imeli manj energije, kot bi si želeli, ampak to bo vaš edinstven način odzivanja, ki si ga boste enostavno dovolili. Lahko se vam utrne tudi trenutek nostalgije.

Dvojčka:

Energija je, a zdelo se vam bo, kot da ni priložnosti, kamor bi lahko usmerili vso to energijo. Nekaj vam bo preprečevalo, da bi lahko v popolnosti izživeli vse svoje želje. To so pač pasti, ki jih prinaša življenje. Razmislite, kaj se vam bolj splača.

Rak:

V prvem delu tedna boste še nekoliko previdno postopali in razmišljali o svojih dejanjih, v drugi polovici tedna pa si boste dovolili v popolnosti uresničiti vse svoje želje. Moč in energija vas bosta spremljali na vsakem koraku in to vam bo v veliko pomoč.

Lev:

Veliko svoje energije boste porabili, da bi dosegli želen rezultat. Žal vam bo vse to prizadevanje vzelo veliko več časa, kot ste sprva mislili. Nič se ne bo odvijalo po vaših pričakovanjih. Razpeti boste med obveznostmi in tem, kar bi si sami želeli.

Devica:

Ujeli se boste v svoje miselne procese in prisegli samo na to, kar mislite. Četudi boste v pogovorih iskali potrditve, jih sami ne boste sprejeli. Sprva boste bolj odrezavi in netolerantni, kar vas bo prisilo v izolacijo. Sami boste morali poskrbeti zase.

Tehtnica:

Uživate v poletnih dneh in to vam tudi zelo godi. Na trenutke se vam lahko utrne kakšna otožna misel, a to bo le bežen spomin, ki vas bo hitro zapustil. Kljub vsemu boste bolj dejavni na področju svoje kariere. To vam bo prinašalo svojevrstno veselje.

Škorpijon:

Vaše reakcije in odzivi ne bodo ravno zbujali zaupanja in ponujali zgleda. Bolj boste prvinski in zaradi tega na trenutke tudi nepredvidljivi. Težje boste zadrževali svoja nagnjenja in zaradi tega lahko povzročite tudi kakšno nezgodo ali zanetite prepir.

Strelec:

V vas bo več želja in začutili boste več energije, da naredite stvari po svojih merilih. S svojimi pozitivno naravnanimi mislimi boste res lahko dosegli vse, kar si boste zastavili. Znali se boste prilagoditi razmeram in to vas bo še bolj motiviralo.

Kozorog:

Sami boste težje naredili spremembe, ki bi si jih želeli. Težje boste tudi našli nekoga, ki bi vam lahko pomagal naprej. Vse to so življenjske lekcije, ki vas klešejo in tudi oblikujejo vaša načela. Pride trenutek, ko morate stopiti iz svoje cone ugodja.

Vodnar:

Zakaj bi se prilagajali, če ni treba? Vseeno boste morali pokazati več fleksibilnosti, da boste dosegli svoje. To bo od vas zahtevalo več energije in prizadevanja, ki ste ga pripravljeni vložiti. Področje partnerstva bo tokrat za vas večji izziv.

Ribi:

Uspelo vam bo najti kanček upanja in optimizma, ki vas bo usmeril na pot nadaljnjega razvoja. V vas bo več zavedanja, da niste kot vsi drugi in da je prav, da izrazite svojo individualnost. Kljub vsemu boste imeli še nekaj časa, da resnično zasijete.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.