HOROSKOP: rake čaka lep teden, biki bodo drznejši

Špela Plemeljastrologinja
27.07.2019, 19:18
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Zna se zgoditi, da vam bodo temperature in vročina zlezla pod kožo, zato boste tudi sami bolj ognjeni in temperamentni. Najbolj bodo vaše neukrotljive energije zaznali drugi, ki se lahko tudi opečejo. Nekaj previdnosti z vaše strani vseeno ne bo odveč.

Bik:

Prestop Venere v leva vam bo postregel z več dinamike, samozavesti in  karizme. Posebno v tem tednu vas bo spremljala večja drznost in neučakanost, ki ni ravno vaša lastnost. Morda pa je čas, da spustite vajeti z rok in se pustite odpeljati stran.

Dvojčka:

Še en obrat vašega vladarja vas bo pustil ˝na prepihu˝. Zdelo se vam bo, da težko sledite vsem stvarem, ki se dogajajo in to bo pretreslo tudi vaš notranji, čustveni svet. To samo pomeni, da si dovolite izživeti in začutiti vse, kar se v vas poraja.

Rak:

Ne preostane vam drugega, kot da zaupate vase. Stvari se bodo kar nekoliko umirile in dobili boste več priložnosti, da razvijate to zaupanje. Pred vami je res prijeten teden, namenjen sproščanju in iskanju sebe. Tudi mlaj vam bo okrepil samozavest.

Lev:

Ste eden redkih, ki zmorete prenesti in prestati razmere, ki se dogajajo. Začelo se je vaše obdobje in to bo za vas tudi odličen čas, ko boste odprli svoje srce in pokazali svoje zobe. Vaša karizma in očarljivost bosta s pomočjo Venere še izrazitejša.

Devica:

Tudi vam bo zadnji poletni Merkurjev obrat prinesel nekaj manjših zastojev in sitnosti. Vseeno boste te energije tokrat prenesli na drugačen način. Predvsem se boste bolj stopili s sabo in se zazrli v svoj notranji čustveni svet. Kaj bi zares radi?

Tehtnica:

Vstop Venere v znamenje leva vam bo prinesel dodatno samozavest, šarm in odločnost. To bo pravi začetek nečesa novega, ki vam obljublja veliko zabave, veselja, igre in ljubezni. Konec tedna vam bo postregel z več drznosti, vznemirjenja in tudi nemira.

Škorpijon:

Za hip boste doumeli, da si včasih naložite preveč dela in da s svojim entuziazmom in zagnanostjo nimate vseh potrebnih informacij. Na tem boste bolj izrazito delali v tem tednu, saj boste pravi raziskovalec, ki išče prave odgovore. Včasih preveč vneto.

Strelec:

Si boste oddahnili ali bo vaš fokus bolj na nedosegljivih stvareh? Vstopate v obdobje, ko boste imeli občutek zavezanih rok, zato boste naredili najbolje, da stopite na sran in opazujete kaj sploh lahko naredite. Vseeno bo to boljši čas, da premislite.

Kozorog:

Zavedate se vseh svojih dolžnosti in tudi v tem tednu boste veliko pozornost namenili prav temu. Hote ali nehote boste bolj usmerjeni vase. Dovolite si izraziti in sporočiti svoje misli tudi komu drugemu. Skupaj bosta lažje našla pravšnjo rešitev.

Vodnar:

Čeprav bi si želeli več pozornosti, predvsem z druge strani, boste tokrat imeli več sreče, če si sami naredite svojo zabavo. Na vrsto bo prišlo tudi tekmovanje in dokazovanje, kar vam bo prineslo še več nestrpnosti. Imeli boste zelo drzen pristop.

Ribi:

V tem tednu si vzemite ves čas, ki ga potrebujete. Imeli boste še nekaj načrtov, o katerih raje dobro premislite in poiščite prave informacije. Tudi, če boste imeli občutek, da se nič nikamor ne premakne, verjemite, da se vse dogaja tako kot se mora.