HOROSKOP: dvojčke čakajo velike spremembe, biki ne bodo skrivali zadovoljstva

Špela Plemelj
04.08.2019, 7:57
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Pokazali boste veliko kreativnosti, veliko volje in zagnanosti. To poletje vam je pisano na kožo, da se izrazite ter pokažete svoje moči in sposobnosti. Niste še prenehali z osvajanji. Vsak cilj, ki si ga boste zadali, boste dosegli in uresničili.

Bik:

Ne boste skrivali svojega zadovoljstva. V tem tednu se vam obetajo velike priložnosti in veliko stvari se vam bo uresničilo samo od sebe. Tudi to bo pripomoglo k vašemu dojemanju sebe. Skrbi in strahovi, ki se vam bodo pojavili, enostavno zavrzite.

Dvojčka:

Samo naprej, pa tudi, če v prvi prestavi. Tudi z majhnimi koraki boste uspeli doseči zastavljene cilje in to se vam bo na koncu seveda obrestovalo. S prestopom Merkurja v ognjeno znamenje, boste kar poleteli. Vsekakor se začenjajo večje spremembe.

Rak:

Kako močno so se vas dotaknile energije mlaja v levu? Vsekakor ste zaznali, da je čas, da končno začnete prinašati nove energije v svoje življenje. To boste v tem tednu zelo dobro in produktivno realizirali. Zaživite polno tudi drugo polovico poletja.

Lev:

To poletje in še posebno ta teden vam prinaša veliko novih pozitivnih energij, s katerimi boste veliko dosegli. To se bo odražalo tako znotraj kot zunaj vas. V vas bo veliko veselja in optimizma. Kljub manjšim zadregam, boste ohranili pozitivno držo.

Devica:

Čeprav je Merkur že direkten, vam ne bo uspelo premagati te nadležne energije, ki jih nosi s sabo. Pokazati boste morali veliko vztrajnosti in odločnosti, da si boste zagotovili tisto, kar želite. Merkurjev prestop v znamenje leva vam bo ponudil prav to.

Tehtnica:

Obetajo se vam zelo prijetni in uspešni dnevi. Morda se vam bo zdelo, da zasledujete napačne stvari ali osebe, vendar dajte si priložnost. S svojo karizmo in odločnostjo si lahko zagotovite prvo mesto. Če se vam pojavi dvom, ga prepustite drugim.

Škorpijon:

Dobro ste si postavili in začrtali svojo pot. To boste živeli tudi v tem tednu. S svojo energijo in vplivom vam noben izziv ne bo pretežak. Uživali boste v vsem kar boste počeli in to vam bo dajalo še več energije. Poletja za vas zagotovo še ni konec.

Strelec:

Zanimiv, pester in uspešen teden je pred vami. Ob vsem tem dogajanju bo v vas vrelo in to lahko odlično izkoristite za svoje projekte. Obeta se vam veliko uspešnih in kreativnih dni, zato vzemite stvari v svoje roke in ničesar ne prepustite naključju.

Kozorog:

Tokrat se ne boste ukvarjali s stvarmi, ki nimajo teže. Veste, kaj je pomembno za vas in kaj si sami najbolj želite. Pomembno vam bo, da ste jasni in da vas drugi razumejo kaj od njih želite in pričakujete. Zelo dobro boste znali razbrati zrnje od plev.

Vodnar:

Tudi vi zaznavate določene spremembe pa če si to priznate ali ne. Vsi se soočamo z raznimi cikli, ki se nam pojavljajo. Ta teden boste nekoliko obotavljajoče postopali na okrog in iskali svoje mesto pod soncem. Izkoristite ta čas, ki vam je na voljo.

Ribi:

In prišel bo čas, da naredite ta korak ter se podate na pot uspeha ter zmage. Morda boste imeli občutek, da sami še niste pripravljeni, a morali boste zaupati. Ko boste ugotovili, da je vse v najlepšem redu, boste znali pokazati svoje zadovoljstvo.