HOROSKOP: ovni bodo pod pritiskom, device čaka intenziven vikend

Špela Plemelj
14.10.2018, 9:08
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop.

Oven

Ne bo vam jasno, kaj bi drugi radi od vas. To bo v vas dvigalo pritisk in težko se boste brzdali. Zaradi svojih zadolžitev boste tudi sami veliko zahtevali od drugih, a zdelo se bo, da oni nočejo sodelovati z vami. Potrebovali boste veliko energije.

Bik

Za vami je to ˝pomembno˝ srečanje. Zdaj pa boste imeli časa na pretek, da razmislite o tem, kar ste doživeli. Ta teden se vam še ni treba odločati stvareh, kot je na primer partnerstvo. Vzemite si ves čas, ki ga rabite in tokrat naj se odločijo drugi.

PREBERI ŠE
HOROSKOP: vodnarke naj se izogibajo sladkorju, device potrebujejo vaje za moč

Dvojčka

Intenzivno se boste lotili vsakega problema. Ne boste ravno strpni in to bo na vas metalo slabo luč. Postavili boste zahteve in odločeni se jih boste držati. Zavedali se boste, da imate veliko dela in naredili ga boste, če se držite svojih planov.

Rak

Teden pred vami vam bo sprva ponudil počasne in zadržane energije, ki jih boste uporabili za temeljit razmislek. Zavedali se boste svojih obveznosti in to vas bo vodilo, da se lotite dela. V nadaljevanju boste bolj izvirni, dinamični in prilagodljivi.

Lev

Projekti, ki jih sedaj izvajate naj bodo dobra naložba za prihodnje čase. V tem tednu dni raziskujte, kaj vam lahko prinese največ. Povečana aktivnost se vam kaže na področju doma in družinskih zadev, kar se bo do prihodnjega tedna le še stopnjevalo.

Devica

Da bi našli prave odgovore in rešitve morate najprej jasno določiti sam problem. Kaj točno vas zanima? Teden pred vami bo zelo pester na tem področju, saj ne boste odnehali, dokler ne boste dobili pravih odgovorov. Vikend bo še posebno intenziven.

PREBERI ŠE
Tehtnica: značaj, primerne službe in kako jo osvojiti

Tehtnica

Še v tem tednu boste imeli podporo Sonca v vašem znamenju. To vam bo dalo ustrezno motivacijo, da ostanete predani temu, kar počnete. V vas bo tudi velika želja, da naredite korak naprej na svojem finančnem področju in si zagotovite ustrezne finance.

Škorpijon

Kar veliko stvari se dogaja tako okrog vas, kot v vas samih. Sprašujete se, kako boste kos vsem tem nalogam in izzivom, ki vas čakajo. Imeli boste dovolj idej, ki jih boste bolj ali manj uspešno udejanjali. Na trenutke boste pokazali kako ostri ste lahko.

Strelec

Prav zares ne potrebujete veliko, da ste zadovoljni. Tokrat se boste ukvarjali z drugačnimi stvarmi, ki jih ne boste delili z drugimi. Četudi bo v vas želja, da zadržite zase določene stvari, se zavedajte, da je včasih pogovor z nekom zelo koristen.

Kozorog

Ne boste si premislili samo zato, ker si to nekdo želi. Temeljito boste premislili celotno situacijo in se nato odločili, kaj boste storili. Ostajate zvesti sebi. Vseeno pa je včasih treba zavreči kakšne omejitve ali načela, da zadeva lažje steče. 

Vodnar

Težko se boste odločili ali si dovolite oddih ali pa nadaljujete v tempu, ki ga imate. Ti dve nasprotni stanji bosta v vas še kar nekaj časa in sami se boste morali odločiti čemu bi dali prednost. Našli boste svojega asa in ga uporabili, ko bo treba.

PREBERI ŠE
Horoskop: znamenja, ki se rada vračajo k bivšim!

Ribi

V sebi boste čutili posebno zadovoljstvo in to vas bo motiviralo še bolj. Ostali boste zbrani in osredotočeni. Zavedali se boste svojega položaja in vzeli si boste tisto, kar potrebujete. Prav tako boste napeli vse svoje moči in naredili, kar je treba.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.