HOROSKOP: bike čaka težek teden, tehtnice bodite previdne

Špela Plemelj
19.08.2018, 6:35
0
Prihaja nov teden in z njim tudi nov tedenski horoskop!

Oven

Ne iščite izgovorov, kaj vse morate še narediti. Delo in služba bosta od vas res veliko zahtevala. In ker hočete biti dober in uspešen delavec, boste naredili vse, da te naloge tudi naredite. Zato pa vam zmanjkuje časa za partnerja. Nekaj časa bo še tako.

Bik

Se res dobro počutite? Pozorni bodite na svoje zdravstveno stanje. Ta teden vas bo nekaj presenetilo in vam spodneslo tla pod nogami. Zelo kritični in osorni znate biti. Težje boste popuščali. Prepričani v svoj prav boste težak zalogaj za marsikoga.

Dvojčka

Odpravljate se naprej in to v velikem slogu. Prišel bo čas, ko boste hoteli celo preveč. Težko boste ostali zmerni in se držali začrtane poti. Določenih okoliščin sploh ne boste želeli videti ali jih priznati. S tem si lahko nakopljete nemalo težav.

Rak

Ne gre drugače, kot da priznate, da je vaš partner trenutno v obdobju, ko potrebuje več vaše pozornosti. Zavedali se boste svoje pozicije in svojih zmožnosti. Veliko svoje energije ste pripravljeni vložiti in ponuditi pomoč. In dejansko boste kos vsemu.

Lev

Življenje je zelo radodarno, če dobro premislite. Nalogam nikoli ni videti konca, spremembam tudi ne in vse to od vas zahteva veliko prilagajanja in tudi vztrajanja. Sonce bo kmalu izstopilo iz vašega znamenja, a zgodbe, ki vam jih namenja, bodo za vas izjemne.

Devica

Zelo kmalu boste prejeli podporo Sonca v vašem znamenju. To vas bo kar poživilo in vam dalo potrebno moč in energijo. Veliko najrazličnejših zgodb vas čaka v tem tednu in to boste tudi zelo dobro znali izkoristiti. Pokazali boste, iz kakšnega testa ste.

Tehtnica

V začetku tega tedna bodite bolj previdni, saj se boste sami počutili bolj nemočne in ranljive. To vam na dolgi rok lahko prinese velika razočaranja in celo izgube. Še vedno se boste morali zanesti sami nase in zato boste pokazali tudi manj zaupanja.

Škorpijon

Zakopani v svoje delo ne boste priznavali kar koli drugega. Ne uspete najti prave poti do partnerja in to je tisto, zaradi česar se čuti neka napetost v odnosih. Zavedate se, da morate trenutno dati prednost drugim stvarem in to boste tudi dokončali.

Strelec

Ali ste prepričani, da ste vse uredili tako, kot bi morali? Po preteklem tednu je v vas še vedno upanje in veselje. To bo ostalo z vami še lep čas, a tisto nekaj vas bo kmalu dohitelo in morali se boste spopasti tudi s temi nalogicami, ki so vam odveč.

Kozorog

Ta teden vam bo namenil same pozitivne in močne energije. Pokazali boste, da se vztrajnost izplača in da ste sprejeli dobre odločitve. Na dan bo prišel vaš resen in zanesljiv karakter. Trdo delo bo obrodilo sadove in to vas bo navdalo s ponosom.

Vodnar

Vse te preizkušnje, ki ste jih bili deležni v preteklih tednih, bodo končno dobile pozitivno noto. Nekaj uspeha boste vendarle deležni in to že v tem tednu. Ne boste dovolili, da bi vam to kdo vzel. Vseeno še ne boste popolnoma na konju, kot bi želeli.

Ribi

Kar ste posejali, to boste tudi želi. V vas je nekakšno novo upanje in to vas dela bolj naivne. Ravnajte se po svojih občutkih in to bo za vas najbolje. Nekaj časa in prostora boste vseeno morali nameniti tudi partnerju. Vam je res prav, da je zraven?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.