HOROSKOP: device bodo nemirne, ribe čakajo novi začetki

Špela Plemelj
14.06.2019, 12:29
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven:

Presežki energije v vas vas bodo delali še bolj nestrpne in celo napadalne. Kako se boste soočali z vsemi temi pritiski? S primerno aktivnostjo boste lažje nadzirali presežke energije, ki jo boste zaznavali. Zahteven in neizprosen sogovornik boste.

Bik:

Imeli boste fokus na področje, ki vam je najbolj blizu. Finance. Iskali boste načine in rešitve, ki bi vas najbolj zadovoljili. Čeprav bo to primarna naloga za vas v teh dneh, boste večino stvari dosegli z minimalnim naporom. Vseeno bodite preudarni.

Dvojčka:

Spoznali boste, da vam hitenje in vzkipljivost ne prinaša nobenih koristi. Tudi vi se boste morali na trenutke ugrizniti v jezik. Težko boste sprejeli vse okoliščine, ki se vam bodo pojavile, a na milost in nemilost boste prepuščeni zunanjim stvarem.

Rak:

V tem tednu boste imeli občutek, da sedite na dveh stolih. Energije v vas bodo preskakovale iz energičnih k pasivnim in obratno. Po začetnih težavah boste v drugi polovici tedna veliko lažje zadihali. Spoznali boste določene stvari, ki so vas težile.

Lev:

Imeli boste veliko idej in načrtov, ki jih boste želeli uresničiti. Vse svoje energije in ambicije boste usmerjali v stvari, ki vam bodo na dolgi rok prišle prav. To bo tudi priprava na poletje in čas, ki je vam najbolj blizu. Zelo ustvarjalni boste.

Devica:

Težje boste brzdali svoje odzive in sploh vam ne bo mar kaj si mislijo drugi. To začetno dinamiko boste nosili s sabo še dober preostanek tedna. Vse to bo še dodatno povzročalo še več nemira v vas. Bodite previdni v komunikaciji in pri dogovorih.

Tehtnica:

Venera v vam sorodnem znamenju vam bo dajala še več navdiha in še več lahkotnih energij, ki vam bodo ponujali nove izzive in priložnosti za uživanje. Zavedali se boste svoje pozicije in to vas bo še dodatno spodbujalo, da si začnete uresničevati želje.

Škorpijon:

V sebi boste zaznavali veliko napetosti kar boste s težavo izrazili. Veliko boste zahtevali in s tem naložili bremena tudi drugim. Veliko lahko naredite, le previdni morate biti, koga boste imeli na drugi strani. To vam bo še posebno velik izziv.

Strelec:

Stvari po večini ne tečejo tako kot bi si sami želeli. V tem tednu vas čaka kar nekaj nejasnosti in negotovosti. Težko se boste tudi zanesli na kogarkoli, saj boste imeli svojo vizijo, ki jo bo težko uresničevati. Konec tedna vas čaka še nekaj zapletov.

Kozorog:

Dovolite si prepustiti in spustiti vajeti iz rok. Zahtevna naloga je pred vami, ki jo boste enkrat morali rešiti. Zdelo se vam bo, kot da ste vpeti v sam tok dogajanj in sami ne morete ničesar storiti. Pokazali boste veliko vztrajnosti in razumevanja.

Vodnar:

Tudi vi boste kar s težavo izstopili iz svojih začrtanih poti. Nekaj časa bo še treba, da boste pripravljeni narediti korak v drugo smer. Tokrat si vzemite čas in se podajte na pot osebnega iskanja ter razmislite, kaj je tisto, kar pretehta vašo namero.

Ribi:

Teden pred vami vam bo prinesel zaključke in nove začetke. Vse skupaj se vam bo zdelo relativno nadzemeljsko in težko boste ostali v stiku z realnostjo. Imeli boste podporo in zaledje tam, kjer boste najmanj pričakovali. Dovolite, da vam pomagajo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.