Horoskop kiksov: česa v letu 2019 res ne bi smeli početi

zadovoljna.si
10.01.2019, 8:13
0
Kakšni izzivi vas čakajo v letu 2019 in na katerem področju boste imeli največ težav, preverite v horoskopu!

Pred nami je novo leto.
Pred nami je novo leto.FOTO: iStock

Oven

Oven ga najpogosteje kiksne, ko se s svojo veličastno glavo zaleti v zid. Deloma to drži tudi v letu 2019, vendar boste morali tiste najhujše glavobole tokrat pripisati tudi svojemu jeziku, ki bo marsikdaj hitrejši od misli. Na ta način boste sebi in drugim povzročili kar veliko preglavic.

Si oven in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Bik

Tisti, ki trmasto vztraja, tudi ko je že popolnoma jasno, da se je zmotil, je po horoskopu prav gotovo bik. Vendar si boste leto 2019 najbolj zapomnili ravno po težavah, ki jih boste povzročili, ko boste na vsak način poskušali zelo na hitro in mimo vseh pravil vpeljati nekaj novega.

Si bik in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Dvojčka

Pravi dvojček ni nikoli tiho in nikoli pri miru. Po navadi se znate še pravi čas umakniti, zato niti nimate občutka, koliko zapletov zakuhate s tem. V letu 2019 pa bo nekaj obdobij, ko boste pretiravali in vas bodo posledice vaše lahkomiselnosti s precejšnjo silo postavile na realna tla.

Si dvojček in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Ste že prenesli svoj osebni horoskop?
Ste že prenesli svoj osebni horoskop?FOTO: iStock

Rak

Kadar rak naredi kaj narobe, je že vnaprej jasno, da je kriv nekdo drug. Leto 2019 je za vas čas, ko se boste morali iskreno vprašati, kakšni ljudje vas obdajajo in kaj to pomeni za vas. Kot po navadi boste pod vplivom močnih čustev sprejeli odločitve, ki jih boste pozneje najbolj obžalovali.

Si rak in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Lev

Če kdo ne trpi konkurence, je to prav gotovo lev. V merjenju moči boste med letom izgubljali dragoceno energijo. Pa tudi precej denarja bo šlo za to, da boste bolj zagotovo dokazali, da vam res ni para. Nikar si ne izposojajte denarja, še najmanj za razne luksuzne nakupe.

Si lev in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Devica

Devica je po navadi preveč natančna, vendar vas bo v letu 2019 raztresenost udarila ravno takrat, ko bi jo najmanj pričakovali. Izogibajte se temu, da bi kaj pomembnega počeli tik pred zdajci, saj bo vaš pregovorni smisel za podrobnosti rad zatajil, ravno ko se boste najbolj zanašali nanj.

Si devica in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Si tehtnica in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov?
Si tehtnica in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov?FOTO: iStock

Tehtnica

O tem, kako tehtnica ljubi ravnovesje in harmonijo, ne bomo izgubljali besed. Ampak sem ter tja boste v letu 2019 res ubrali zelo napačne pristope, kako bi ju dosegli. Sploh v povezavi z ljubeznijo vas bo vse prehitro zajela panika, zato boste marsikdaj ukrepali prej in bolj, kot bi bilo potrebno.

Si tehtnica in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Škorpijon

Skrivnostni škorpijon dela napake, a tega nikoli ne prizna. Kljub pa vas bodo v letu 2019 najbolj skelele prav tiste napake, ki jih bo kdo razkrinkal. Sposobni boste dolgo kovati maščevanje in tudi narediti korak ali dva nazaj na poslovnem področju samo zato, da bi obranili svojo čast.

Si škorpijon in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Strelec

Najmanj potrpežljivo znamenje horoskopa je prav gotovo strelec. Ampak v letu 2019 vas bo še bolj kot zaletavost mučil predolg jezik. Pogosto boste izbirali katastrofalno napačne trenutke in vaša iskrenost bo marsikdaj zvenela kot nesramnost. Računajte, da se zaradi tega lahko prekinejo določeni prijateljski odnosi.

Si strelec in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Kozorog

Marljiv, varčen in praktičen kozorog je vedno dobrodošel pri vsakem delu. A kaj, ko vam v letu 2019 delo ne bo kaj pretirano dišalo! Pozneje si boste očitali marsikatero zgrešeno priložnost in tudi zavidali nekomu, ki se je ne bo branil. Vendar pa ima za vas leto 2019 drugačne plane.

Si kozorog in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Marljiv, varčen in praktičen kozorog je vedno dobrodošel pri vsakem delu.
Marljiv, varčen in praktičen kozorog je vedno dobrodošel pri vsakem delu.FOTO: iStock

Vodnar

Če bi vam vodnar sam povedal, bi izvedeli, da ne dela napak, ampak samo eksperimente. Leto 2019 vam utegne prinesti nekaj bolečih ran na čustvenem področju. Naučili se boste, da ljudje, ki gojijo posebna čustva do vas, slabo prenašajo nekatere izmed vaših poskusov, ker pri tem trpijo njihova čustva.

Si vodnar in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

Ribi

Večino leta 2019 se boste res počutili kot riba v vodi. Samo ne pozabite, da vsi nikakor ne bodo mogli dohajati vašega tempa. Že tako so vaši pogledi na svet za marsikoga nerazumljivi. Imejte več potrpljenja s takšnimi, sicer se bo vaša družba zelo skrčila in kmalu vam bo zelo žal za to.

Si riba in si želiš leto 2019 preživeti brez večjih kiksov? Klikni tukajin si naroči svoj Osebni letni horoskop. V njem so napisani točni datumi tvojih dobrih in slabih dni, za vse leto.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.