HOROSKOP: rake čaka nova ljubezen, dvojčki ne bodo vsega dohajali

Špela Plemelj
09.09.2018, 7:24
0
Pred nami je nov teden in z njim nov tedenski horoskop!

Oven

Glejte in se čudite. Sami imate trenutno veliko energije, ki ji drugi niso kos. Zaradi vaše povečane vneme lahko pride do nesporazumov in vi zagotovo ne boste dovolili, da bi vam drugi krojili življenje. Zahteven in zelo vztrajni nasprotnik boste.

Bik

Imate močno voljo in veliko svoje energije boste tokrat porabili za partnerja. Zavedajte se, da neprostovoljna pomoč velikokrat ni dobro sprejeta. Tako lahko tudi vaša pomoč izzveni, saj boste zelo avtoritativni. Previdno kam vlagate svojo energijo.

Dvojčka

Pozna se, da se trudite in veliko svoje pozornosti posvečate v dom in družino. Včasih se zgodi, da je obveznosti kar preveč in človek vsega pač ne more dohajati. Zelo možno je, da pride do kakšne napake ali nesporazuma. Tega si ne jemljite k srcu.

Rak

Polni novih idej boste imeli željo marsikaj tudi uresničiti in udejanjiti. Za konec tedna bo to še bolj izrazito. Imeli boste veliko volje in energije, da veliko tudi naredite. Morda začnete nov projekt s partnerjem ali pa začenjate novo partnerstvo.

Lev

Veliko stvari se vam bo podilo po glavi. Po začetnem uspehu in zmagi boste vseeno nekoliko v dvomih. Resnično ste si zaslužili vse kar imate in cenite to. Nekaj razburljivih trenutkov lahko pričakujete s strani partnerja, ki zna pokazati svoje zobe.

Devica

Ne hitite preveč. V svoji vnemi lahko še na kaj pozabite, kar pa vam ne bo ravno v pomoč. Morda bi lahko pokazali več zaupanja partnerju, ki mu tokrat zelo dobro kaže. Veliko pomembnih stvari se lahko pogovorita in razrešita tiste, ki so bolj zoprne.

Tehtnica

Pomemben korak je pred vami. Zdržite vse pritiske, ki se vam bodo zgodili. Partner vam žal tudi tokrat ne bo moral pomagati. Tudi če boste imeli občutek, da stopate po majavih tleh, se ne ustavljajte. Uspelo vam bo zbrati moči in rešiti tudi to.

Škorpijon

Čaka vas nadvse pester in dinamičen teden. Veliko dogajanja vam zna vzeti voljo ali pa vas pognati v nove zmage. V tem tednu boste kot veliki osvajalec, ki pa s svojimi velikimi načrti le s težavo zadosti tako svojim potrebam, kot potrebam drugih.

Strelec

To kar počnete vam ne bo ostalo samo v lepem spominu. Te izkušnje in spoznanja, ki jih pletete boste lahko koristili še dolgo. Kljub vsemu bodite previdni v komunikaciji, saj znate biti bolj ostri in direktni. V partnerstvu pa le sklepajte kompromise.

Kozorog

Nekomu boste namenili več pozornosti ali več časa kot bi ga sicer. Prav se boste odločili, saj boste bolj kreativni, kar vam bo dajalo še več spodbude in volje. Začenja se čas, ko boste lažje napredovali in zato boste začeli razmišljati dolgoročno.

Vodnar

Težko vas bo prepričati, da dejansko ne tekmujete in da za to ni potrebe, da ste tako ostri in napadalni. Čutili boste neko potrebo, da vsem zadostite in tudi poveste, kar si mislite. Ne boste se zadrževali in vsekakor ne boste skoparili z besedami.

Ribi

Življenje vas uči, da zaupate sebi in svojim občutkom. Imeli boste priložnost, da dokažete, da ste bili na pravi poti. To pa še ne pomeni, da morate zaupati tudi drugim. Morda boste drugega narobe razumeli, a to samo pomeni, da raje dvakrat preverite.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.