TBT: Isaac Palma - celotni pogovor

Matej Arh
09.08.2018, 7:53
0
Da se iz daljne Argentine preseliš v Slovenijo, potrebuješ pogum. In v primerjavi s tem je avdicija za šov Slovenija ima talent zgolj 'mala malica'.

In točno to je dokazal simpatični Isaac Palma, ki je pred dvema letoma po le nekaj mesecih bivanja v Sloveniji samozavestno vkorakal na avdicijo za Slovenija ima talent. Tukaj je ostal zaradi ljubezni, prav šov Slovenija ima talent pa mu je dal možnost, da je lahko dal krila še svoji ljubezni do glasbe. 

Pred vrati sta zadnji priložnosti, da zasiješ! Maribor: sobota, 11. 8., od 10.00 do 18.00, Plesna šola Pingi, Ulica Slovenske osamosvojitve 3, Ljubljana: nedelja, 12. 8., od 10.00 do 18.00, Austria trend hotel, Dunajska 154

Danes je uspešen glasbenik, ki nastopa po vsej Sloveniji, ob tem pa se še vedno čudi, kako hitro pride z enega konca države na drugega.

Spodbujaj letošnje talente V ŽIVO!

Kot vsak četrtek se tudi ta četrtek v spletni rubriki #tbt (Throwback Thursday) spominjamo preteklih šovov in najbolj simpatičnih, nenavadnih, glasnih in razvpitih udeležencev. In ta teden je na rdeči stol sedel Isaac Palma, ki bo povedal, kako se spominja selitve v Slovenijo, svoje prve avdicije in zakaj je treba premagati strah.