Fotografija, na kateri bi morala biti Diana

M. A.
14.11.2018, 7:39
1
Princ Charles danes praznuje 70. rojstni dan. Čeprav ga je zaradi lepšega vremena praznoval že maja, pa te dni preživlja z družino, izkoristil pa ga je – kot se spodobi – tudi za uradni portret.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Čeprav bi mogoče pričakovali, da bo uradni portet ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa tog, kot je ta član kraljeve družine pogosto v javnosti, pa temu nikakor ni tako. Sicer nihče točno ne ve, kaj se je dogajajo za kamero, a nekaj je očitno močno nasmejalo Meghan Markle in malega princa Georgea, saj na fotografiji le s težavo zadržujeta smeh.

PREBERI ŠE
Meghan Markle zahtevala ’nosečniško pogodbo’

Na družinski fotografiji sicer pozira princ Charles skupaj s svojo drugo ženo Camillo, za njim pa sta oba otroka, princ William s soprogo Kate Middleton in princ Harry s soprogo Meghan Markle.

Ob Charlesu so tudi vsi trije vnuki, princa George in Louister princesa Charlotte,začuda pa na njem ni njegove mame, britanske kraljice Elizabete II. 'Fotografija, na kateri bi morala biti Diana,' so zapisali številni sledilci kraljeve družine na Twitterju in s tem ponovno dokazali, da bo Diana vedno, pa čeprav je že več kot dvajset let pokojna, Camilli vedno ukradla pozornost.

Na fotografiji je ob svoji najožji družini zbran princ Charles. Kje pa so njegovi starši, kraljica Elizabeta in princ Phillip?
Na fotografiji je ob svoji najožji družini zbran princ Charles. Kje pa so njegovi starši, kraljica Elizabeta in princ Phillip?FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

magnetka
15.11.2018, 8:48:14
Camilla ne sodi na ta posnetek.