Kate Middleton: fotografija pred in po botoksu postala viralna

J.V.
25.07.2019, 13:30
3
Cambriška vojvodinja Kate Middleton je postala tarča kritik na račun njenega videza. Mnogi so namreč prepričani, da si je članica britanskega kraljevega dvora privoščila nekaj injekcij botoksa, fotografija, ki naj bi to dokazovala, pa je postala viralna.

Kate Middleton pri 37 letih velja za eno najlepših kraljevih članic in marsikatera pripadnica nežnejšega spola, bi si želela imeti postavo ali lase, kot jih ima vojvodinja Cambridgea. Ta je vedno slovela po svoji naravni lepoti, zato so marsikoga presenetili naslovi rumenih medijev, ki trdijo, da se vojvodinja poslužuje botoksa. In celo objavili fotografije, ki naj bi to dokazovale. 

PREBERI ŠE
Maska za bujne in sijoče lase, kot jih ima Kate Middleton

Britanski lepotni kirurg dr. Munir Somji je na Instagramu objavil prej in potem fotografijo, s katere naj bi bilo razvidno, da je Kate gubice na čelu gladila s pomočjo botoksa. "Naša Kate obožuje 'baby' botoks," je zapisal. "Poglejte zmanjšanje videza gubic na njenem čelu." Njegove obtožbe je komentirala tudi Kensingtonska palača. Njen javni predstavnik je namreč vsa namigovanja zanikal. Somji je z objavo fotografije menda želel prikazati, kako učinkovit je lahko botoks, obenem pa ni mogel razkriti, ali je Kate njihova pacientka.

Anketa
Arhiv

Kaj menite, se Kate poslužuje botoksa?

PREBERI ŠE
Ženske se jih izogibajo, Kate pa je v njih videti zelo šik

Estetskega kirurga Andreja Testena smo povprašali, katere ženske se sicer najpogosteje odločajo za glajenje gubic z botoksom. "V povprečju se za botoks odločajo ženske po petindvajsetem letu starosti, za polnila morda nekoliko prej. Zlasti za preoblikovanje obraza (oblikovanje in povečanje brade, čeljustne linije, preoblikovanje nosa ...). Nasplošno pa velja, da se splača priti na botoks še predno so gubice pregloboke. Po tem času je učinek botoksa manjši, saj takih gubic ne zgladi popolnoma oziroma je potrebno uporabljati botoks pogosteje. Se pravi, ne čakajte do osemdesetega leta starosti, pridite ko ste stari trideset pa boste izgledali trideset let dokler ne boste stari osemdeset," nam je pojasnil.

Več o 'nabotoksiranem' videzu znanih si preberite v spodnjem intervjuju. 

PREBERI ŠE
Kaj je krivo za 'nabotoksiran' videz znanih?

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke