Fotografije razkrivajo, v kakšnem odnosu sta Meghan in Kate

J.V.
13.07.2019, 16:17
2
Potem ko si je Meghan Markle teniški turnir med Sereno Williams in slovensko teniško igralko Kajo Juvan ogledala v družbi prijateljic, sta ji tokrat družbo v kraljevi loži v Wimbledonu delali Kate Middleton in njena sestra Pippa.

Kate Middleton in Meghan Markle sta prispeli v Wimbledon, kjer sta si ogledali teniški dvoboj med Sereno Williams in Romunko Simono Halep, ki je na koncu zmagala in osvojila Wimbledon. Njuno druženje je očitno postalo vsakoletni dogodek, saj sta teniški turnir obiskali že lani. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle upala, da bo Slovenki spodletelo

V Wimbledon sta prispeli ločeno. Kate je prispela nekaj ur prej in si v klubu privoščila kosilo v družbi ostalih članov kluba, tik pred začetkom turnirja pa se ji je pridružila še Meghan. Ta je tokrat prispela oblečena v belo srajco in drzno krilo znamke Hugo Boss. Lase je imela spete v tesen čop, pika na i celotnemu videzu pa so bila sončna očala. 

Medtem je Kate izbrala prekrasno zeleno obleko modne hiše Dolce & Gabbana ter sončna očala RayBan. V kraljevi loži se jima je pridružila tudi Katina sestra Pippa Middleton, ki je sedela poleg Meghan. Vsa tri dekleta so bila vidno dobre volje in med vojvodinjama ni bilo nobenih sledi o kakršni koli napetosti ali prepirih. 

PREBERI ŠE
Vojvodinji obožujeta najbolj trendi čevlje tega poletja