Kate Middleton postala žrtev obtožb

J.V.
06.10.2018, 11:40
4
Britanska igralka Keira Knightley je objavila zapis, v katerem je 'napadla' cambriško vojvodinjo Kate Middleton. 33-letni zvezdnici namreč niso všeč nerealna pričakovanja, ki jih Kate postavlja za druge ženske, s tem, ko se je 7 ur po porodu pred kamerami pojavila naličena, z brezhibno urejeno pričesko in kakršnih koli znakov, da je pravkar rodila.

Le sedem ur po porordu je bila videti brezhibno.
Le sedem ur po porordu je bila videti brezhibno.FOTO: Profimedia

Vsi se še zelo dobro spomnimo trenutkov, ko je Kate Middleton le nekaj ur po porodu stopila iz porodnišnice St. Mary's s popolnim mejkapom, urejeno pričesko, v elegantni obleki in čevljih z visoko peto. Zdaj je o tem spregovorila tudi 33-letna igralka Keira Knightey, ki meni, da cambriška vojvodinja s tem postavlja nerealna pričakovanja do drugih žensk.

"Sedem ur po porodu je stopila iz porodnišnice z naličenim obrazom in v petkah. Obraz, ki ga svet hoče videti," je zapisala Keira in nadaljevala: "Skrij jo. Skrij bolečino, razklano telo, prsi, ki puščajo, hormone, ki divjajo. Bodi čudovita. Bodi šik, ne pokaži bolečine, Kate. Sedem ur po tem, ko se boriš z življenjem in smrtjo, sedem ur po tem, ko se tvoje telo odpre in iz tebe pride življenje. Ne pokaži tega. Ne povej. Stoj tam s svojo deklico in poziraj gruči moških fotografov."

PREBERI ŠE
Princ William: 'Kate je neverjetno ljubosumna!'

Spomnimo, 23. aprila sta Kate in princ William javnosti predstavila petega člana njune družine, princa Loiusa. Oba starša, predvsem mamica, sta sedem ur po porodu izgledala čudovito. Kate je žarela in se nasmihala, bila je elegantna, naličena in v visokih petah. Sploh ni bilo videti, da je pravkar rodila. Veliko jih je Kate hvalilo, da je bila sploh sposobna stati, nekateri so celo prepričani, da je super ženska. Mnogi pa se strinjajo, da je povsem nečloveško od ženske, ki je pravkar rodila, zahtevati, da pozira pred množico fotografov in snemalcev, z velikim nasmehom na obrazu.

PREBERI ŠE
Kate Middleton po več mesecih odsotnosti spet v javnosti

Keira Knightley
Keira KnightleyFOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Karantanija
06.10.2018, 19:04:13
9 0
+9
Je pa res, da jo takoj po porodu že čakajo frizerji in vizažisti, tako da lahko tako dobro izgleda. Mislim tudi, da gre takoj domov v domačo oskrbo. Ja, kraljevo življenje je malo drugačno od nas, navadnih smrtnikov!
anakondabox
06.10.2018, 18:29:24
11 0
+11
Tale Keira je zelo prebrisano dekle. Nekaj 'čivkne' in že si tlakuje pot k slavi. Če te ni v medijih sploh ne obstajaš, česar se Keira dobro zaveda. Briga njo, če je KM prišla iz porodnišnice malo napudrana in z rdečilom na ustnicah. Važno, da je njena fotka na vseh medijskih portalih. #pametvroke
mijam75
06.10.2018, 15:19:12
21 3
+18
Kate je to naredila za ljudi, ne zase. Sicer pa jaz porodov nisem doživela kot boj z življenjem in smrtjo. Je bilo naporno, vendar po porodu sem bila toliko pod vplivom adrenalina, da bi komot vstala in šla domov. V veliki britaniji večina žensk (oziroma tiste brez težav) tudi gre isti dan domov.
Karantanija
06.10.2018, 14:29:58
15 7
+8
Prav ima. Toda Kate to mora narediti, ni ona kriva, lahko pa bi bila bolj pametna in včasih ignorirala kraljeve zapovedi in navade. V 21. stoletju smo!