Meghan Markle pokazala svoj pravi obraz?

J.V.
14.11.2018, 14:47
5
Britanska kraljeva družina te dni znova polni naslovnice svetovnih medijev. Razlog za to je osebna asistentka Meghan Markle, ki je po šestih mesecih dela za vojvodinjo Sussekško dala odpoved in s tem sprožila številne govorice, da nekdanja igralka ni tako mila in prijazna kot daje vtis.

'Kar Meghan želi, to mora Meghan dobiti.'
'Kar Meghan želi, to mora Meghan dobiti.'FOTO: Profimedia

Čeprav ni znano, kaj je bil razlog za odpoved osebne asistentke Melisse, so se zelo hitro pojavila namigovanja, da naj bi bila kriva Meghanina 'težka narava'. Njena nekdanja agentka Gina Nelthrope-Cowne, s katero sta se razšli konec lanskega leta, je pred kratkim za medije povedala, da je Meghan po značaju zelo izbirčna in zahtevna in edina stvar, ki jo zanima je, da dobi to za kar se odloči.

Ko je bila romanca Meghan in princa Harryja še zelo sveža, je Gina dejala, da Meghan prekine odnos z vsakim, ki se ji ni pripravljen prilagoditi in ji ustreči. »Ko je njena zveza s Harryjem postala resna, sem jo vprašala ali jo skrbi, da se bo njeno življenje po poroki povsem spremenilo, da bo izgubila zasebnost. Na vprašanje mi ni želela odgovoriti, ampak je rekla, da ne želi poslušati moje negativnosti in je enostavno spremenila temo,« je za Mirror dejala Gina.

PREBERI ŠE
Fotografija, na kateri bi morala biti Diana

Poleg tega je omenila tudi to, da se je Meghan zelo spremenila, ko je spoznala Harryja. Samo teden dni pred objavo zaroke je z njo prekinila vse stike in kadar koli je Gina z njo poskusila stopiti v stik, so se oglasili Meghanini odvetniki. »Bila sem razočarana.«

Na njeno razvajenost je pred poroko menda opozorila tudi britanska kraljica Elizabeta. Meghan je namreč na poroki namesto tiare, ki je bila izdelana za kraljico Mary, želela nositi smaragdno tiaro. To kraljici ni bilo prav nič všeč. V knjigi o kraljevi družini, ki jo je napisal britanski pisatelj Robert Jobson, piše, da je menda princ Harry pred poroko osebju dejal: 'Kar Meghan želi, to mora Meghan dobiti.'

PREBERI ŠE
Meghan si dovoli preveč!

Meghan prekine odnos z vsakim, ki se ji ni pripravljen prilagoditi in ji ustreči.
Meghan prekine odnos z vsakim, ki se ji ni pripravljen prilagoditi in ji ustreči.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

brezcasni
17.11.2018, 17:03:23
še veliko slabše in neznane imajo podoben karakter torej....glede na to kaj je s sebe naredila in do kam prilezla...čestitke....če bi bila drugačna,všečna vsem in nesamozavestna bi bila ena izmed mnogih ki se spopada z dnevnimi problemi preživetja......
ElanFun
15.11.2018, 11:44:46
Svijika črna
ziggy
15.11.2018, 8:22:59
100
+10
Hoj, klasična pleharca. Če bi rekel plehpi..a, sponzorusha, ali povzpetnica bi me verjetno zbrisali. Sicer se je pa že enkrat v zgodovini pred WW2- pa se mi ne ljubi brskati, neki prestolonaslednik zaradi zakona z američanko odpovedal prestolu na UK dvoru. Pa lep pozdrav.
Lurch
15.11.2018, 18:54:30
10
+1
Seveda bi te zbrisali. Papež te ne bi, oni pa so vseeno bolj papežki od Papeža...
Alex Trefalt
15.11.2018, 7:07:46
130
+13
-THE Power of Wađajna.......od Lepe Helene naprej,ne pojenja....klap