Razkrili podrobnosti težko pričakovanega poroda

J.V.
11.04.2019, 17:37
0
Ker je prihod novega kraljevega člana vedno bližje, je tudi vedno več ugibanj o tem, kako bo potekal porod Meghan Markle. Zato se je Kensigntonska plača odločila izdati javno obvestilo, v katerem je razkrila, da rojstvo prvega otroka Meghan Markle in princa Harryja, ne bo javno.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: Profimedia

Z razliko od cambriške vojvodinje Kate Middleton in princa Williama, se bosta Meghan Markle in princ Harryrojstva prvorojenca razveselila v zasebnosti. ''Vojvoda in vojvodinja Sussekška sta hvaležna za dobre želje, ki sta jih prejela od ljudi iz vsega sveta. Kraljevi par se je odločili, da bo vse načrte in informacije o prihodu otroka zadržal zase. Veselita se trenutka, ko bosta lahko podrobnosti delila z javnostjo – to pa se bo zgodilo, potem ko bosta v zasebnosti in ožjem krogu proslavila rojstvo otroka," je v obvestilu javnosti zapisala Kensingtonska palača. 

Meghan se je odločila tudi to, da bo namesto v znamenitem Lindo Wingu londonske bolnišnice St. Mary’s, kjer sta se rodila tako princ Willam kot princ Harry, rodila v precej manj razkošni bolnišnici Frimley Park Hospital v Surreyju, ki je bliže njunemu domovanju. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle tik pred porodom še vedno nima miru

Prekršila pa je tudi še eno kraljevo pravilo, saj ji bo pri pripravah na porod in pri samem porodu, pomaga doula. "Meghan je zelo osredotočena na mirnost in pozitivno energijo okoli poroda. V to zelo močno verjame," je za medije povedal kraljevi vir in dodal, da se zaveda je porod velik zalogaj in je ni sram prositi za pomoč. Prav zaradi tega, sta se s Harryjem odločila, da najameta duolo, ki je menda kraljevi par v zadnjih dneh že nekjrat obiskala na njunem domu. 

PREBERI ŠE
Zdaj gre zares: Meghan se pripravlja na porod!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.