Meghan Markle jo vedno prehiti

M. A.
16.05.2019, 10:35
0
Vse odkar je princ Harry Meghan predstavil kot svoje dekle, je novopečena mamica ves čas pod drobnogledom svetovne javnosti. Ko se je zdelo, da je zanimanje zanjo doseglo vrhunec, ko sta maja lani s Harryjem dahnila usodni dan, sta oktobra naznanila svojo nosečnost in svet je ponovno ponorel. Neprestano so svetovni mediji poročali o velikosti Meghaninega trebuščka, kako je oblečena, ugibali so o spolu, imenu in kdaj bo rodila … Kaj pa druge mamice?

Statistika poroča, da se vsako minuto po vsem svetu rodi 250 otrok, kar pomeni, da v enem dnevu na svet priveka 360.000 otrok, a vendar se je v minulih tednih zdelo, da je noseča zgolj Meghan Markle. Britanski mediji so ji sledili na vsakem koraku, stavnice, na katerih so ugibali ime in spol otroka, so dosegale vrtoglave zneske, v London pa so se v aprilu zgrinjali novinarji z vsega sveta.

PREBERI ŠE
Meghan Markle in princ Harry prvič pokazala sina

Da pričakujeta svojega prvorojenca, sta Meghan Markle in princ Harry sicer naznanila oktobra, pet mesecev po poroki. Predvidenega datuma poroda nista razkrila, povedala sta le, da se bosta otroka razveselila spomladi. Le nekaj dni kasneje je svojo nosečnost naznanila tudi ameriška igralka in komičarka Amy Schumer, ki je takoj pravilno predvidela, da njena nosečnost medijem ne bo zanimiva, saj bodo vsi spremljali britansko vojvodinjo. Kot prava komičarka je v tem videla priložnost in izkoristila zanimanje za Meghan ter ob napovedi nosečnosti takoj dodala: ’Veselim se tekmovanja z Meghan Markle vse do konca nosečnosti!’Najbrž se takrat niti sama ni zavedala, kako tesno bo to ’tekmovanje’.

Amy Schumer je med nosečnostjo z Meghan Markle 'tekmovala' za pozornost medijev.
Amy Schumer je med nosečnostjo z Meghan Markle 'tekmovala' za pozornost medijev.FOTO: Profimedia

’Povedala vam bom, za koga ni dobro, da je noseč isti čas kot vi. Meghan Markle. Ves čas je na nogah, nosi vrtoglavo visoke pete, čudovite obleke, trebuha pa skoraj nima,’je brez dlake na jeziku dejala v enem izmed intervjujev in dodala, da ljudje pri njej mislijo, da je tik pred porodom.

A temu ni bilo tako, saj sta Meghan in Amy rodili le z nekajurno razliko. Čeprav je Amy dejansko rodila pred Meghan, jo je slednja prehitela z objavo, zato je Amy zgolj objavila fotografijo dojenčka in zapisala: ’22.55 sinoči. Najin kraljevi otrok se je rodil.’ Njena fotografije je zbrala 2,5 milijona všečkov, Meghanina pa dobrih 400.000 več.

Ne le nosečnost, skorajda istočasno je potekal tudi njun porod.
Ne le nosečnost, skorajda istočasno je potekal tudi njun porod.FOTO: Profimedia

Amy pa je Meghan prehitela vsaj nekje, in sicer na POP TV. V petek ob 21.00 po Ljubezni po domače namreč na POP TV prihaja njen filmski prvenec Razuzdanka(Trainwreck), za katerega je že takoj osvojila zlati globus za najboljšo igralko. V njem igra razuzdano Amy, ki v svoj življenjski slog podvomi šele takrat, ko v okviru službe spozna prijetnega športnega zdravnika, s katerim mora opraviti intervju.

Amy Schumer bomo v petek ob 21.00 na POP TV spremljali v filmu Razuzdanka.
Amy Schumer bomo v petek ob 21.00 na POP TV spremljali v filmu Razuzdanka.FOTO: Profimedia

Dan kasneje, 18. maja, pa na POP TV prihajata kar dva filma o Meghan Markle. Ob 11.55 si tako oglejte biografsko dramo Harry in Meghan: Ukročeni princ, ob 16.55 pa dokumentarni film Kate proti Meghan: Vojna princes?, ki se dotika pogostih ugibanj o sporu med Meghan Markle in Kate Middleton.

PREBERI ŠE
Kate Middleton in princ William spoznala Archieja

V soboto na POP TV ne zamudite dveh filmov o Meghan Markle.
V soboto na POP TV ne zamudite dveh filmov o Meghan Markle.FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.