Meghan Markle ponovno tarča kritik

J.V.
31.07.2019, 14:43
0
Piers Morgan ni oboževalec sussekške vojovodinje Meghan Markle. Po tem, ko jo je pred nekaj tedni ostro napadel in ji očital, da če želi zasebnost, naj se vrne v Ameriko, jo je sedaj javno označil za hinavko.

Odkar je Meghan Markle pred nekaj dnevi na uradnem kraljevem Instagram profilu potrdila novico, da je prva gostujoča urednica britanske izdaje revije Vogue, so se vsule številne kritike. Vojvodinja Sussexa je namreč za izdajo revije izbrala ženske, ki se trudijo spremeniti svet na bolje, med njimi tudi igralka Jameela Jamil. In prav ob to se je obregnil slavni britanski voditelj Piers Morgan.

"Ena od njenih 'prijaznih in navdihujočih Vogue ženskih junakinj je Jameela Jamil, ki je Beyonce označila za striptizeto, dejala, da je Miley vagina brez temelja," je dejal Piersin dodala, da je napadla tudi Rihanno. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle blestela v Guccijevi obleki

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Meghanino delo pa za Daily Mail opisal kot"brezsramno in hinavsko". Jameela se je hitro odzvala na njegove obtožbe in na Twitter zapisala: "Tvit, ki ga pripenjam, so vse moje napake, ki jih obžalujem in za njim prevzemam krivdo. Zavedam se, da sem bila problematična, ko sem bila mlajša," je odgovorila Morganu in dodala: "Ničesar ne skrivam."

Serijo Nepremagljivi dvojec, v kateri igra Meghan Markle, lahko spremljate na POP TV od ponedeljka do četrtka po informativni oddaji 24 UR zvečer.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo ...

V oddaji Good morning Britain je pred nekaj tedni dejal: "Obsedenost z zasebnostjo Meghan in Harryja je enostavno smešna. Ne le, da je to zelo dvolično, sta tudi javni osebi, sta vojvoda in vojvodinja Sussexa," je dejal Piers, ki nikoli ni bil Meghanin oboževalec.

"Naj se odločita, ali si želita zasebnost ali bosta javni osebi, ker to zdaj je smešno. Če želiš imeti zasebnost, potem ne hodi v kraljevo ložo," je dejal, za konec pa Meghan sporočil: "Če želiš zasebnost, se vrni v Ameriko."

PREBERI ŠE
Ostro napadel Meghan: 'Če želiš zasebnost, se vrni v Ameriko!'