Meghan Markle: njena kratka obleka sprožila plaz kritik

J.V.
30.08.2018, 11:10
0
Po treh mesecih statusa vojvodinje Sussekške se je Meghan Markle broadwayske uspešnice muzikala Hamilton udeležila v črni blazer obleki, zaradi katere so jo števili skritizirali. Članice kraljeve družine morajo namreč upoštevati številna pravila oblečanja, med katerimi je tudi dolžina krila, ki ga je Meghan prekršila!

Čeprav je bila Meghan Markle v črni blazer obleki videti fantastično, so se tudi tokrat našli tisti, ki njen videz kritizirajo. Zmotila jih je dolžina njene obleke, ki je bila po mnenju številnih za članico britanske kraljeve družine prekratka.

PREBERI ŠE
Meghan ne bo imela skrbništva nad bodočimi otroki

Meghan je v preteklosti že večkrat kršila modna pravila kraljevega dvora in dala jasno vedeti, da se jim nima namena 100 % prilagoditi. Kratka krila je zelo rada nosila tudi v preteklosti, ko jo je večina še poznala kot mlado hollywoodsko igralko, in čeprav jih zdaj ne more nositi več tako pogosto, se jim povsem ne bo odpovedala.

Pika na i njenemu elegantnemu videzu so bili lasje, speti v figo, ličila, s katerimi je poudarila oči, zlata večerna torbica in črni salonarji Jimmy Choo. Meghan in princ Harry sta bila zadnjih nekaj tednov odsotna, saj sta si privoščila krajši poletni oddih. 

PREBERI ŠE
Obstaja razlog, zakaj Meghan Markle nosi obleke z žepi

Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan MarkleFOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.