Novica je razveselila številne Britance

J.V.
11.10.2018, 12:44
4
Novica, da se britanski princ Harry in sussekška vojvodinja Meghan Markle menda že trudita zanositi, je razveselila številne Britance, ki že nestrpno pričakujejo oznanitev nosečnosti.

Meghan in Harry naj bi že načrtovala družino.
Meghan in Harry naj bi že načrtovala družino.FOTO: Profimedia

Britanski princ Harry in Meghan Markle upata, da bosta kmalu postala starša, poročajo viru blizu britanske kraljeve družine. Zdaj, ko se je sussekška vojvodinja že privadila na življenje na britanskem kraljevem dvoru, naj bi par začel načrtovati družino.

Viri trdijo, da naj bi bila nekdanja igralka pet mesecev po tem, ko je postala uradna članica kraljeve družine, pripravljena na novo vlogo v življenju, sicer pa si s Harryjem menda želita tri otroke. "Oba si želita veliko družino, vsaj tri otroke." 

Mediji naj bi za komentar prosili tudi Kensingtonsko palačo, ki pa namigovanj zaenkrat ni želela komentirati. Glede na to, da je o tem pred kratkim spregovoril tudi 78-letni Arthur Edwards, kraljevi fotograf, ki princa Harryja pozna, odkar je bil otrok, je v njih nekaj resnice. Ta je dejal, da je Harry zelo navezan na svoje nečake in se z njimi zelo rad druži. "Seveda pa si želi tudi svoje otroke. In skoraj prepričan sem, da si z Meghan želita zelo kmalu začeti ustvarjati družino. Nobena skrivnost ni, da se je želel poročiti, da si želi družino in mislim, da se mu bo želja uresničila zelo kmalu."

"Kraljevi oboževalci so vedno bolj vznemirjeni, saj verjamejo, da bo kraljevi dojenček skoraj zagotovo prišel prihodnje leto." In če bo deklica, imajo za njo tudi ime - princesa Olivia. 

PREBERI ŠE
Meghan ne bo imela skrbništva nad bodočimi otroki

Bosta prihodnje leto postala starša?
Bosta prihodnje leto postala starša?FOTO: AP

 

 

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

rovte
11.10.2018, 20:51:10
2 1
+1
Baš svašta!!!
magnetka
13.10.2018, 11:41:20
0 1
-1
Ne vem, zakaj mi je antipatična.
hisne
11.10.2018, 18:10:30
8 2
+6
ma kakšna novica
Comanchee
11.10.2018, 16:30:22
11 4
+7
Oh, kaj res? Zdaj, ko to vem, bo lažje zaspati. Mimogrede pa samo še to - ali ni povsem običajno, da se pari njunih let bolj ali manj (ali pa sploh ne) trudijo zanositi? Pri zahtevanih dejavnostih navadno to ne more biti ravno veliko presenečenje, kajne?