Meghan Markle z obleko poudarila nosečniški trebuh

J.V.
23.10.2018, 14:27
0
Sussekška vojvodinja Meghan Markle je za osmi dan turneje po Avstraliji, na katerega sta s princem Harryjem obiskala Fiji, izbrala dolgo večerno obleko v živo modri barvi, ki je lepo poudarila njen vedno bolj okrogel nosečniški trebuh!

Večerje, ki jo je gostil predsednik Fijija, je sussekška vojvodinjaMeghan Markle izbrala prekrsno večerno kreacijo modre barve, v kateri je njen nosečniški sij še posebej prišel do izraza.

PREBERI ŠE
Meghan je komaj zadrževala solze

Bodoča mamica se je tekom večera večkrat pobožala po nosečniškem trebuhu, ki je bil v obleki bolj opazen kot kdaj koli prej. Pod večerno toaleto se je podpisala modna znamka Safiyaa, Meghan pa je videz dopolnila s parom diamantnih uhanov. 

V svojem nagovoru se je predsednik poklonil tudi pokojni princesi Dianiin dejal, da bi bila ta zagotovo ponosna na moškega, v kakršnega je odrasel Harry in bila presrečna, da je našel srečo in ljubezen. Harry pa je dejal: "To je za naju kot mladoporočen par zelo nostalgičen obisk - moja stara starša sta bila tekom let večkrat prav v tem hotelu."

PREBERI ŠE
Je princ Harry razkril spol otroka?

Obleka je poudarila njene nosečniške obline.
Obleka je poudarila njene nosečniške obline.FOTO: Profimedia

Udeležila sta se večerje, ki jo je gostil predsednik Fijija.
Udeležila sta se večerje, ki jo je gostil predsednik Fijija.FOTO: Profimedia

Meghan se je tekom večera večkrat pobožala po nosečniškem trebuhu.
Meghan se je tekom večera večkrat pobožala po nosečniškem trebuhu.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.