Meghan Markle blestela v Guccijevi obleki

J.V.
29.07.2019, 12:56
0
Meghan Markle je prva gostujoča urednica modne Biblije Vogue, ki bo pomagala oblikovati septembrsko izdajo revije. Vojvodinja Sussexa, ki je odklonila poziranje za naslovnico omenjene izdaje, je za legendarno revijo izbrala 15 žensk, ki se trudijo izboljšati svet, na fotografijah, ki prikazujejo njeno delo v pisarnah uredništva, pa članica britanske kraljeve družine, nosi kreacijo modne hiše Gucci.

Čeprav se Meghan Markle trenutno posveča svoji novi vlogi mame, pa je vojvodinja Sussexa v zadnjih tednih dokazala, da kljub temu najde čas za družabno življenje in svoje hobije. Tako jo v prihajajočih tednih čaka prav poseben izziv, Meghan je namreč postala prva gostujoča urednica britanske izdaje revijeVogue, ki bo pomagala postaviti septembrsko številko. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle spregovorila: "Res nama ni lahko!"

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Britanski mediji poročajo, da je nekdanja hollywoodska zvezdnica zavrnila poziranje za naslovnico revije, se pa neizmerno veseli sodelovanja pri uredniškem delu. Tako je v zadnjih mesecih že večkrat obiskala njihove uredniške prostore v Londonu, dobili pa smo tudi vpogled v ozadje nastajanja revije.

"Zadnjih sedem mesecev je vojvodinja skupaj z odgovornim urednikom Edwardom Enninfulom izbirala vsebino za številko, ki bo poudarjala moč skupnosti." Meghan je izbrala 15 žensk z različnih življenjskih področij, ki se borijo za enakopravnost, prijaznost, pravico in odprto miselnost. Poleg manekenke Adwoe Aboah inAdut Akech, so se na seznam uvrstile tudi Jane Fonda, Salma Hayek, Gemma Chan, Jacinda Ardern in mnoge druge. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle blestela na prvi rdeči preprogi kot vojvodinja

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Minuli vikend je novico uradno potrdila tudi Kensingtonska palača in na družbenem omrežju objavila vpogled v Meghanino delo. Na fotografijah vidimo vojvodinjo v Gucci obleki, ki sicer stane dobrih 2.500 evrov in del Guccijeve kolekcije Resort 2019. Tvid je že od nekdaj ena od stilskih značilnosti britanske kraljeve družine in v olekah iz tvida sta v preteklosti blesteli tudi kraljica Elizabeta II.inprincesa Diana. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke