Nosečnost Meghan Markle v fotografijah

J.V.
19.03.2019, 7:52
0
Britanski kraljevi par se bo v prihajajočih tednih razveselil prvorojenca, mi pa smo obudili spomin na to, kako se je Meghan Markle spreminjala skozi celotno nosečnost, in na nekaj njenih najlepših nosečniških stilov.

Velika Britanija nestrpno pričakuje prihod novega člana britanskega kraljevega dvora. Meghan Markle inprinc Harry namreč odštevata še zadnje dni do rojstva njunega prvorojenca, čigar ime in spol za zdaj ostajata skrivnost.

Ugibanj o tem, ali je na poti fantek ali deklica, je bilo v zadnjih mesecih veliko, a po poročanju virov blizu para menda niti sama še ne vesta spola otroka. Za deklico so v igri imena, kot so Victoria, Alice in Diana. Med imeni za fantka pa se najpogosteje pojavljajo omembe imen Albert, Arthur in Philip. 

Zadnjih devet mesecev je bilo za vojvodo in vojvodinjo Sussexa zagotovo zelo pestrih, Meghan pa je vedno znova dokazovala, da ji nosečniški stil zelo pristaja. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.