Zato nikoli ne bosta najboljši prijateljici

J.V.
10.04.2019, 21:11
4
V kakšnem odnosu sta Meghan Markle in Kate Middleton, je vprašanje, ki si ga zastavljajo mnogi. Nekateri namigujejo, da naj bi med njima vladala tekmovalnost in da nista v najboljšem odnosu, drugi pa se s tem ne strinjajo. Kaj pa o tem pravijo strokovnjaki?

Govorice o tem, da se vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle ne razumeta najboljše, v medijih krožijo že nekaj časa. Razlog za njun spor naj bi bilo dejstvo, da se cambriška vojvodinja v družbi lepe Meghan počuti vedno bolj ogroženo.

PREBERI ŠE
Po Kim in Paris z vročim posnetkom tudi Meghan

Pa je to res? V kakšnem odnosu sta v resnici vojvodinji? Mnogi si želijo, da bi postali najboljši prijateljici, strokovnjaki za govorico telesa pa trdijo, da za to obstaja malo možnosti. "Mislim, da sta v dobrem odnosi in da skupaj preživita veliko časa. Meghan je vedno dobrodošla pri Kate, jo rada obiskuje in se druži z otroci. Mislim, da so govorice o slabem odnosu le medijska domneva, saj ni znakov, ki bi to potrjevali," trdi avtorica knjige o princu Harryju Katie Nicholl, ki že leta spremlja kraljevo družino. 

"Vidi se, da sta si kot osebi zelo različni, odraščali sta v različnih družinah in okoliščinah, zato tudi njuni ineteresi niso enaki. Meghan je zelo samostojna in samozavestna, zato si bo v Londonu verjetno ustavrila svoj krog prijateljev," dodaja Nichollova in predvideva, da se bosta vojvodinji zbližali, ko bo Meghan postala mama. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle in Kate Middleton: katera je bila lepša?

Kate Middleton in Meghan Markle
Kate Middleton in Meghan MarkleFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

xyxyxyxyxyxyxy
26.07.2018, 10:32:39
83
+5
"Lepa" Meghan ? Američanka pa res ne more biti kompatibilna z res lepo Angležinjo
julij19
25.07.2018, 15:52:15
81
+7
Novinarske zdrahe!!!!!!!!!
mijam75
25.07.2018, 13:35:07
181
+17
Zakaj bi morali biti najboljši prijateljici? Najbrž svoji najboljši prijateljici že imata. To pa ne pomeni, da ne moreta biti samo prijateljici. Skupaj sta bili na tekmi v Wimbledonu, pa ni bilo videti, da se ne bi razumeli. To, da Meghan ogroža Kate, ste si izmislili mediji.
mijam75
25.07.2018, 13:41:48
191
+18
Pa še ena stvar... vedno pišete, da se Kate počuti ogrožena zaradi lepe Meghan. Kdo pa pravi, da ni Meghan tista, ki je ljubosumna, ker nima otrok in njen mož ni prestolonaslednik.