Dokler ji niso prepovedali, je to počela tudi princesa Diana

J.V.
09.03.2018, 9:09
1
Po napovedih lepotnih strokovnjakov bodo letos na področju ličenja in frizur zelo priljubljeni trendi, ki so kraljevali v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja. In nad enim od teh se je navduševala tudi pokojna princesa Diana!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Vračanje modnih trendov iz 80. in 90. let se je pričelo že v začetku lanskega leta, prav nič drugače pa ne bodo niti letos. To pa ne velja le za oblačila in modne dodatke, ampak tudi mejkap trende.

Če smo bolj natančni, gre za modro barvico za oči, na katero je prisegala tudi princesa Diana. Ta je bila namreč znana po tem, da je spodnji rok veke zelo rada obrobila s svetlo modrnim odtenkom. To se je spremenilo šele, ko je Diana spoznala umetnico ličenja Mary Greenwell, ki ji je pojasnila, da se ta enostavno ne ujema z njenimi modrimi očmi.

No, danes je edino lepotno pravilo pri uporabr modre barvice, da ne pretiravate z ličenjem preostalega obraza. S tem bodo namreč vaše oči prišle še bolj do izraza. Princesa Diana je sicer veljala za veliko modno in lepotno ikono, Mary Greenwell je nekoč dejala, da se je kraljica ljudskih src zavedala moči, ki jo imata frizura in šminka, zato tega nikoli ni podcenjevala. Po njenih besedah se je princesa Diana vedno držala osmih lepotnih pravil, ki si jih preberiteTUKAJ

Mnogi so prepričani, da je Meghan Markle na dobri poti, da postane nova princesa Diana. Njena priljubljenost na otoku je iz dneva v dan večja in naj bi že prekosila cambriško vojvodinjo Kate Middleton. 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Lurch
04.07.2018, 17:35:17
Diana je bila angelček, ki je hodil po Zemlji...