Kako za lepoto skrbijo znane Slovenke?

J.V.
10.06.2019, 10:10
0
Ženske se dandanes vse bolj zavedamo, kako pomembna je nega za naš videz, in vemo, kako za svojo lepoto ustrezno poskrbeti. Ker je z nego kože treba začeti že zjutraj, smo se obrnili na znane Slovenke, ki so nam razkrile, kako je videti njihov jutranji lepotni ritual.

Verjetno ste tudi ve že slišale pregovor, da je sijoča in negovana koža zrcalo lepote in zdravja. Kar pa je včasih lažje reči, kot tudi uresničiti. Medtem ko so nekatere ženske brez posebnega truda videti brezhibno na vsakem koraku, druge pri tem potrebujejo nekoliko več časa in lepotnih pripomočkov. A že s popolnoma osnovno nego ste lahko v vsakem trenutku videti kot iz škatlice. In vse vemo, da kadar se v svojem telesu počutimo dobro, ko je naša koža zdrava in negovana, se počutimo nepremagljive. 

In zato smo se odločili, da kampanjo, v kateri nam bodo številne znane Slovenke razkrile, kako je videti njihov lepotni ritual, kaj jim pomeni lepota in kako skrbijo za svojo kožo, poimenujemo Nepremagljiva.Radijska in televizijska voditeljica Ana Praznik, pevki Neishain Kataya, Anela Šabanagić, Lea Plut, igralka Gorka Berden, Flora Ema Lotričin blogerke Patricia Pangeršič, Cindy Sabolčec in Neja Brank.

To so ženske in dekleta, ki bodo v prihajajočih 10 tednih z nami delile svoje lepotne skrivnosti in trike ter nam razkrile, kdaj se same počutijo najbolj nepremagljive!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.