Če je vaša koža suha, potem nujno potrebujete to!

Neja Brank
12.07.2019, 8:33
Zelo dolgo sem šampone in kozmetične izdelke splošno kupovala le na podlagi njihovega vonja ter cene. Ko sem se začela zanimati za snovi, ki jih vsak dan mažem po telesu, pa sem prišla do ugotovitve, da je povsem možno najti kvalitetne in koži prijazne izdelke, za povrh pa še milostne do vsakršne denarnice.

Sama sem vse izdelke na fotografijah poslala na preizkušnjo v zadnjem mesecu, saj sem kot občutljiv in suh tip kože, izredno izbirčna glede svoje kozmetike. Prvi izdelek, ki je postal član moje vsakodnevne rutine je Dove nourishing secrets gel za tuširanje z vonjem pšenice in medu. Zadnje tri tedne sem obrnila svojo rutino in se sedaj tuširam zjutraj, in lahko iz izkušenj povem, da ni nič lepšega kot točno ta vonj, ki zajame celotno kopalnico, ne glede na to ali si tudi sama jutranji tip človeka ali ne.

Pri tej liniji šamponov bi rada poudarila, da je narejena 100 % brez sulfatov, torej parabenov.

Neja Brank prisega na Dove
Neja Brank prisega na DoveFOTO: osebni arhiv

Ali ste vedele?

Parabeni so ena izmed oblik sintetičnih konzervansov, ki so na daljši rok rakotvorni. V kozmetiki se uporablja z namenom, da podaljša rok uporabe in obdrži svežino, Dovepa je dokazal, da je možno narediti prvovrstne formule tudi brez njih.

Drugi izdelek, ki ga moja koža sreča zjutraj je deodorant. Moja koža je bila še pred pol leta kronično razdražena od tedenske depilacije in neprimerne nege, zato sem se popolnoma navdušila nad roll-on deodoranti linije Nourishing secrets. Koža je bolj mehka, sam deodorant pa ne popusti na svoji moči niti, ko sem izpostavljena vročim poletnim dnem.

Moj najljubši je z vonjem kokosa, ta isti vonj pa pride še v različici dezodoranta v stiku. Svetjuem vam, da sprobate oba in se odločite glede na svoj občutek, sama ju med seboj celo menjavam.

Neja Brank prisega na Dove
Neja Brank prisega na DoveFOTO: osebni arhiv

Ta izdelek je odličen za ženske, ki svoji koži privoščijo še dodatno nego in se rade razvajajo. Govorim o novi liniji losjonov za telo, ki so me presenetili predvsem zaradi doziranja. Včasih sem se skoraj »marinirala« v dražjih losjonih, ki sem jih porabljala tudi trikrat več kot te, za polslabši rezultat. Sama losjon nanašam zvečer, po kopeli. Takrat se pore na koži odprejo, kar koži omogoča še lažje sprejemanje izdelka. Uporabljam enak vonj kot šampon, torej pšenico in med.

Kot suh in občutljiv tip kože te izdelke priporočam, ker so preverjene kakovosti, omamnih vonjev in so cenovno dostopni. Z gotovostjo trdim, da to niso bile zadnje stekleničke, ki jih bom porabila. Vam pa svetujem, da jih preizkusite tudi same in upam, da vas bo Dovetako lepo presenetil, kot je mene. Saj veste, če ne probaš, ne veš.

Neja Brank

Dove
Dove

Naročnik oglasa je Dove