Popolna osvežitev, brez katere si Lea Plut ne predstavlja poletja

Lea Plut
20.06.2019, 8:19
Priznam: nisem ravno jutranji tip človeka. No, tudi ponočujem ne, a me dnevni tempo v službi utrudi ravno toliko, da si brez slabe vesti privoščim tistih 7–8 ur spanja. In ravno zato, ker si jutranja opravila minimaliziram na tista najbolj nujna (beri: umivanje zob, ličenje in oblačenje sebe ter otrok), so mi večeri na nek način predpriprava za naslednje jutro.

Tu nastopi Dove. Zvečer si rada privoščim ekstremno dolga tuširanja in obožujem občutek čistoče v kombinaciji s sveže oprano posteljino. Dove gel za tuširanje Ritual matcha & češnjev cvet mi poleg tega, da moji koži vrača izgubljeno svežino in mehkobo, omogoča to, da svežino nosim s seboj še cel dan. Če k temu dodam še malce antiperspirantaDove z matcha zelenim čajem in vonjem japonske češnje, me občutek mehkih in dišečih pazduh pomirja na ta način, da tudi če je za mano naporen dan, mi ni treba razmišljati, da se bodo rezultati tega stresa poznali v obliki mokrih madežev na moji srajici.

Lea Plut prisega na Dove
Lea Plut prisega na Dove

Lea Plut prisega na Dove
Lea Plut prisega na Dove

Hranilni losjon Dove Awakening Ritual z dodanim matcha zelenim čajem in vonjem japonske češnje koži hipoma povrne vso svežino. Ne samo to, po več kot 100 let starem prepričanju budistov naj bi bila matcha vir energije in pot do zdravega ter mladostnega videza.

Pa še nekaj: Dove ustvarja izvrstno peno za igro v kadi, ki si ju privoščita moji dve princeski. Vsakič, ko vstopim v kopalnico, me pričaka vonj japonskih češenj in obveznih: 'Mami, samo še 5 minuuuuut, prosim!'.

Nepremagljiva z Dove
Nepremagljiva z Dove