Naredite frizuro, kot jo ima Meghan Markle

J.V.
07.12.2018, 7:41
0
Sussekška vojvodinja Meghan Markle je zagotovo ena od oseb, ki so zaznamovale leto 2018. Pripadnice nežnejšega spola po celem svetu je navdušila s številnimi modnimi stajlingi, z minimalnim mejkapom je dokazala, da je naravna lepota nov trend, številne pa so posnemale tudi njene frizure, med katerimi je največ navdušenja požela figa.

Razmršena figa je njen zaščitni znak.
Razmršena figa je njen zaščitni znak.FOTO: Profimedia

Vojvodinja Sussexa Meghan Markle je v letu, ki se počasi poslavlja, večkrat navdušila z svojim modnim stilom. Razlog za to je tudi dejstvo, da je ta v koraku z modnimi smernicami in da gre za oblačila, ki jih lahko nosi večina ženskih pripadnic in ne le članice kraljevih družin. Modni kosi, v katerih se je Meghan pojavila v javnosti, so bili v trenutku razprodani, figa pa je postala ena izmed najbolj zaželenih frizur leta 2018. 

Razmršena figa, ki jo je za številne priložnosti izbrala Meghan, med drugim tudi za svojo poroko, je ena tistih ženskih frizur, ki jih lahko posnema prav vsaka. V samo nekaj korakih in brez pretiranih veščin, jo lahko naredite same doma.

Da bo postopek še lažji, pa smo frizerja Roka Klemenčiča prosili, da nam pokaže, kako to naredimo najhitreje in najenostavneje. Roko na srce, minute so zjutraj štete in nobena nima časa, da bi pol ure ali več stala pred ogledalom. 

PREBERI ŠE
Naredite frizuro, ki jo obožuje Kate Middleton

Trendna in prefinjena figa je obenem tudi ena tistih frizur, h kateri se lahko zatečete v trenutkih, ko so vaši lasje neumiti in ne veste, kako bi rešile njihov videz. 

PREBERI ŠE
Meghan Markle: to je skrivnost njenega videza

Lase spnite v nizek in rahel čop. Čop ločite na dva dela in ju med seboj prepletite ter na koncu spnite z elastiko. Prepleten čop nato zavijte v figo in lase pritrdite s pomočjo lasnic.
Lase spnite v nizek in rahel čop. Čop ločite na dva dela in ju med seboj prepletite ter na koncu spnite z elastiko. Prepleten čop nato zavijte v figo in lase pritrdite s pomočjo lasnic.FOTO: Aljoša Kravanja

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.