Halle Berry presenetila z novo frizuro

J.V.
21.05.2019, 7:53
1
Hollywoodska igralka Halle Berry je v preteklosti zamenjala že kar nekaj frizur. Po tem, ko je vrsto let prisegala na kratko 'pixie' pričesko, smo je bili zadnjih nekaj let vajeni videti z dolgimi lasmi. Kot marsikatera druga predstavnica ženskega spola pa se je tudi zvezdnica očitno odločila, da je pomlad čas za spremembo!

Težko je verjeti, da je hollywoodska igralka Halle Berry pri 52 letih še vedno videti tako mladostno. In verjetno je ena redkih žensk, ki si v šestem desetletju lahko omislijo tako drzno frizuro, za katero se sicer odločajo dekleta v dvajsetih.

PREBERI ŠE
Vadba, ki je odlična za vse, ki bi bile rade fit tudi po 40. letu

Halle Berry
Halle BerryFOTO: Profimedia

Halle se je namreč odločila, da osveži svojo frizuro, in medtem ko dolžine las ni drastično skrajšala, pa je zabrila spodnjo polovico glave. Svoj novi videz je premierno predstavila pred dnevi, ko se je sprehodila po rdeči preprogi premiere filma John Wick 3: Parabellum.

Igralka je lase spela v visoko figo, ki je razkrila njen zabriti del. Gre za frizuro, ki so jo čez lužo poimenovali 'undercut' in je bila na vrhuncu priljubljenosti pred nekaj leti. Spomnimo, nosili sta jo tudi Lady Gaga in Rihanna. 

PREBERI ŠE
Njeno frizuro je všečkalo več kot 5 milijonov ljudi

Halle Berry
Halle BerryFOTO: Profimedia

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke