Trik za popolne kodre, ki vas bo navdušil

J.V.
14.05.2019, 9:32
Vsakodnevno ravnanje ali kodranje las pusti negativne posledice. Konice se razcepijo, lasje so krhki in lomljivi, s časom izgubijo lesk in rešiti jih ne morejo niti najboljši kozmetični preparati ali frizer. Zaradi tega smo ženske ves čas na preži za novimi in lasem bolj prizanesljivimi tehnikami ter izdelki za oblikovanje las. In naslednji vas bo navdušil! Gre namreč za izdelek, ki ne vsebuje alkohola, las ne zlepi in ne izsuši, za piko na i pa zagotavlja še celodnevno obstojnost frizure!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Samo pomislite, kolikokrat ste se že prebudile s slabo frizuro in imele zaradi nje pokvarjen dan? Ali pa ste zjutraj dobro uro porabile za to, da ste umile lase in oblikovale svojo najljubšo frizuro, potem pa ste stopile ven in je slabo vreme v nekaj minutah uničilo ves vaš trud, frizura pa je bila videti vse prej kot urejena. V takšnih situacijah se večina med nami zateče k edini rešitvi, ki jo poznamo – čopu, druge pa frizuro poskušajo rešiti s spreji za lase, po katerih so lasje le zlepljeni in izsušeni. A brez skrbi, obstaja kozmetični izdelek, ki bo poskrbel, da bo vaša frizura vedno videti popolna!

Za ravne lase

Marsikatera ženska že vse življenje išče trik, s pomočjo katerega bi njeni lasje ostali ravni ves dan. Ne glede na to, kako lepo ste jih zravnale, v trenutku, ko boste stopile ven, bo ves trud zaman. Skrivnost ohranjanja ravnih in gladkih las je v ohranjanju vlažnosti las, ki se začne pri sami negi in izdelkih, ki jih uporabljate za oblikovanje las. NIVEA sprej za ravnanje las je idealen za ženske z ravnimi lasmi, ki želijo hitro in preprosto spremeniti svojo frizuro. Edinstvena formula z 0 % etilnega alkohola bo poskrbela za samosvoje pramene las, pri čemer las ne bo izsušila. Sprej las ne zlepi in ne izsuši, kar vam bo omogočilo več časa za oblikovanje vaše najljubše frizure.

Sprej zagotavlja celodnevno obstojnost frizure, kar pomeni, da bo vaša frizura zdržala tudi preplesano noč.
Sprej zagotavlja celodnevno obstojnost frizure, kar pomeni, da bo vaša frizura zdržala tudi preplesano noč.FOTO: Arhiv proizvajalca

Ukrotite kodre

Skodrani lasje zahtevajo posebno nego, saj v nasprotnem primeru lahko hitro postanejo krhki in lomljivi. Prvi nasvet, ki bi se ga morale držati, je uporaba kozmetičnih izdelkov za skodrane lase. Dejstvo je, da gre za zelo specifičen tip las, saj naravna olja, ki jih proizvaja naše lasišče in zaradi katerih so lasje mehkejši in zaščiteni, zaradi gostote las prodrejo le nekaj centimetrov od lasišča. Zaradi tega so konice skodranih las pogosto izsušene, krhke in lomljive, frizura pa hitro spominja na sračje gnezdo. Vse, kar potrebujete, je NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in EUCERITOM®, ki omogoča podaljšan čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov, ne da bi lase izsušil. Revolucionarni sprej za lase z 0 % etilnega alkohola bo končno naredil konec sprijetim lasem in vonju po alkoholu pri oblikovanju frizure. Najbolj pa vas bo presenetilo to, da bo frizura obstojna ves dan.

Ustvarite volumen

Marsikatere ženske mati narava ni obdarila s skodranimi lasmi in si mora zato pomagati s krtačami, navijalkami in kodralnikom za lase, da bi svoji pričeski dodala volumen. Pogosta toplotna obdelava las pa s časom lase poškoduje in se ji je zato dobro izogibati. S pomočjoNIVEA spreja za ustvarjanje volumna, ki las ne izsuši in ne zlepi, boste lahko uživale v naravnem občutku polnih las, kakršne ste si vedno želele. Sprej zagotavlja celodnevno obstojnost frizure, kar pomeni, da bo vaša frizura zdržala tudi preplesano noč. "Všeč mi je, ker volumen tudi po preplesani noči ne popusti, lasje pa čudovito dišijo. Tako lepo kot diši pomlad,"razloži Katja Grudnik, ki si brez spreja ne predstavlja več življenja in bo v naslednjem članku razkrila nekaj svojih trikov za ustvarjanje popolnih kodrov in volumna.

Revolucionarni sprej za lase z 0 % etilnega alkohola bo končno naredil konec sprijetim lasem in vonju po alkoholu pri oblikovanju frizure.
Revolucionarni sprej za lase z 0 % etilnega alkohola bo končno naredil konec sprijetim lasem in vonju po alkoholu pri oblikovanju frizure.FOTO: Arhiv proizvajalca

Sponzorirana vsebina