3 srečnicam bomo podarili paket izdelkov za oblikovanje popolne frizure

J.V.
10.06.2019, 10:46
Ženske kot ženske imamo nešteto vprašanj glede frizure in na splošno glede nege las. Kateri šampon je najboljši? Bodo moji lasje močnejši, če se redno strižem? Kako podaljšati obstojnost kodrov? Kako povečati volumen frizure? Močni, sijoči in zdravi lasje so orožje vsake ženske, odražajo zdravje in izžarevajo lepoto. Da bi bili takšni tudi vaši lasje, v nadaljevanju razkrivamo nekaj nasvetov, s pomočjo katerih bo vaša frizura obstojnejša, bolj polna, lasje pa gladki in sijoči.

Da bi podaljšale obstojnost frizure, frizerski stilisti predlagajo, da jih po umivanju oblikujete v valovite kodre in uporabite izdelke, ki las ne obtežijo, zlepijo in izsušijo.
Da bi podaljšale obstojnost frizure, frizerski stilisti predlagajo, da jih po umivanju oblikujete v valovite kodre in uporabite izdelke, ki las ne obtežijo, zlepijo in izsušijo.FOTO: Dreamstime

Gosti lasje, s kakršnimi se lahko pohvalijo srečnice, kot so Jennifer Lopez, Eve Longoria in Kate Middleton, so sanje vsake ženske. Čeprav je tak volumen nemogoče 'pričarati' za vedno, obstajajo majhne frizerske skrivnosti, ki lahko vaše lase naredijo bolj goste in bogate vsaj za kratek čas. Lasje z enolično barvo izgubljajo volumen. Čeprav so lahko enotni toni videti zelo elegantno na srečnicah z gostimi lasmi, so prameni najboljši zaveznik vseh tistih dam, ki se z bujnostjo lasišča ne morejo pohvaliti. Še en trik, kako povečati volumen pričeske, je uporaba NIVEA spreja za ustvarjanje volumna. Ne glede na to, ali so vaši lasje povsem ravni ali skodrani, ko boste zaključile z oblikovanjem, glavo nagnite navzdol in po laseh popršite NIVEA sprej, ki las ne zlepi in ne vsebuje etilnega alkohola.

PREBERI ŠE
To je ena izmed najbolj šik frizur, ki pristaja vsem

Sprej, ki ne vsebuje etilnega alkohola, popršite po celotni dolžini kodrov in tako bodo ostali obstojni do naslednjega pranja.
Sprej, ki ne vsebuje etilnega alkohola, popršite po celotni dolžini kodrov in tako bodo ostali obstojni do naslednjega pranja.FOTO: Arhiv proizvajalca

Če do sedaj še niste slišale, obstaja kopica razlogov, zakaj si las ni dobro umivati vsak dan. Poleg tega, da boste imele zjutraj nekaj dodatnega časa za spanje, boste uslugo naredile tudi vašemu lasišču. Bolj pogosto umivate lase, hitreje se bodo mastili. Idealno bi bilo, da jih umijete dvakrat na teden. Da bi podaljšale obstojnost frizure, frizerski stilisti predlagajo, da jih po umivanju oblikujete v valovite kodre in uporabite izdelke, ki las ne obtežijo, zlepijo in izsušijo. NIVEA sprej za ustvarjanje kodrov z lahkim suhim oljem in EUCERITOM® je popolna izbira, ki omogoča podaljšan čas sušenja in olajša ustvarjanje čudovitih kodrov, ne da bi lase izsušil. Sprej, ki ne vsebuje etilnega alkohola, popršite po celotni dolžini kodrov in tako bodo ostali obstojni do naslednjega pranja.

Poleg zunanjih dejavnikov, ki so eden največjih sovražnikov las, jih velikokrat poškodujemo tudi same, ker z njimi ravnamo preveč grobo. V resnici bi morale paziti, da smo nežne, ko nanašamo izdelke za njihovo nego, mokrih ne bi smele nikoli drgniti z brisačo, pazljive bi morali biti tudi pri razčesavanju. Če je le mogoče, jih posušite na zraku ali na najnižji temperaturi, ki jo premore vaš sušilec za lase. Za to boste sicer porabile nekoliko več časa, vendar bo struktura las veliko bolj zdrava in močna. Če se odločite za oblikovanje las s figarom ali likalnikom, ne pozabite na ustrezno zaščito. Da bi lasje ostali čim dlje ravni in vam jih ne bi bilo treba ravnati vsak dan, uporabite NIVEA sprej za ravnanje las, ki je idealen za ženske z ravnimi lasmi. Edinstvena formula z 0 % etilnega alkohola bo poskrbela za samosvoje pramene las, pri čemer las ne bo izsušila. V naslednjem koraku lase zgladite do konic in jih oblikujte v popolno pričesko.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite izdelke NIVEA!
Sodelujte v nagradni igri in osvojite izdelke NIVEA!FOTO: Arhiv proizvajalca

PREBERI ŠE
Trik za popolne kodre, ki vas bo navdušil

Sodelujte v nagradni igri in osvojite izdelke NIVEA!

Med vsemi tistimi, ki boste izpolnile spodnjo prijavnico, bomo izžrebali 3 srečnice, ki bodo prejele paket z vsemi tremi revolucionarni NIVEA spreji za lase z 0 % etilnega alkohola, ki bodo končno naredili konec sprijetim lasem in vonju po alkoholu pri oblikovanju frizure. Vaši kodri bodo z njimi zdržali vso noč, vaša frizura bo imela več volumna, za piko na i pa bodo vaši lasje še čudovito dišali. Srečne nagrajenke bodo objavljene 18.6.2019 na uradni Facebook strani Zadovoljna.si.

Sponzorirana vsebina