Natikači, ki smo jih nosile v 90. letih, se vračajo

J.V.
19.04.2019, 13:15
0
V zadnjih dneh smo poročali o vrniti številnih modnih kosov, ki so narekovali modne smernice v preteklem stoletju, tem pa se sedaj pridružujejo tudi poletni natikači z debelim podplatom. Se jih spomnite?

Ja, zdi se, da bosta pomlad in poletje letos minili v znamenju modnih trendov iz devetdesetih let. Prepričani smo, da je marsikatera med vami v devetdesetih letih prejšnjega stoletja nosila natikače z debelim podplatom. Nekoč zelo priljubljena poletna obutev, pa se to sezono vrača.

PREBERI ŠE
Čevlji, ki jih nikoli ne bi smele nositi na poroki

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sandale s prlatformo so zaslovele po zaslugi ameriškega modnega oblikovalca Steva Maddena, ki je tudi tisti, ki je sedaj ponovno oživel originalne modele priljubljene ženske obutve.  Sledili so mu tudi drugi oblikovalci in modne znamke, ki so v svoje pomladno-poletne kolekcije dodale sandale s platformo.

Priznamo, da je hoja v njih za marsikatero izziv in da niso najbolj praktične in udobne, kljub temu pa so se nad njimi že navdušile številne influencerke, ki so se v njih udeležile glasbenega festivala Coachella.

PREBERI ŠE
Najbolj seksi sandali se to pomlad vračajo

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke