Obstaja razlog, zakaj Meghan Markle nosi obleke z žepi

J.V.
16.08.2018, 5:40
1
Ste opazile, da sussekška vojvodinja Meghan Markle v zadnjem času prisega na obleke z žepi? Izbira ni naključna in za njo stoji zelo dober razlog!

Prisega na obleke z žepi.
Prisega na obleke z žepi.FOTO: AP

Meghan Markle navduši z izbiro vsake modne kreacije, med jimi pa v zadnjem času prevladujejo predvsem obleke z enim modnim detajlom – žepi. Razlog za to ni le dejstvo, da so obelek z žepi bolj praktične, ampak je tudi feministične narave.

Sussekška vojvodinja se že od malih nog bori za enakopravnost žensk in njihove pravice, zato nas pravzaprav ne preseneča, da svoja prepričanja izraža tudi s pomočjo svojega modnega stila. Strokovnjaki so namreč prepričani, da ženske, ki nosijo oblačila brez žepov, ne vedo, kaj bi rade, in s seboj pogosto nosijo velike torbe povsem nepotrebnih stvari. 

Meghan naj bi simbolično izbirala obleke, ki imajo žepe, da pokaže, da ženske niso nič manj sposobne ali odločne od moških. Vedno brezhibno urejena vojvodinja se zaveda, da ima vse kar pove velik vpliv in da s svojimi modnimi kombinacijami ustvarja vtis. 

PREBERI ŠE
Obstaja zelo dober razlog, zakaj je vedno v visokih petah

PREBERI ŠE
Bo Meghan doletela enaka usoda, kot je Diano?

PREBERI ŠE
Napake, ki se ne bi smele zgoditi!

Princ Harry in Meghan Markle na 100. obletnici rojstva Nelsona Mandele
Princ Harry in Meghan Markle na 100. obletnici rojstva Nelsona MandeleFOTO: AP

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Nightrider
16.08.2018, 13:22:41
9 0
+9
V zepih nosi čike :)