Osvojite darilni bon za nakup poletnih čevljev

J.V.
10.06.2019, 7:46
Po deževnem in hladnem maju smo končno dočakale sončne in vroče dni, ki s seboj prinašajo tudi lahkotnejša poletna oblačila in sandale. Poleg tistih z ravnim podplatom bodo to sezono zelo priljubljene tudi visoke pete. In to ne katere koli. Vse modne navdušenke, ki so se naveličale klasičnih pet, bodo namreč svoje stajlinge lahko popestrile s sandali z visoko peto, ki ne bodo ostale neopažene.

Nenavadne pete so trend poletja.
Nenavadne pete so trend poletja.FOTO: Arhiv proizvajalca

Poleg poletnih sandalov z ravnim podplatom v poletnih mesecih obožujemo tudi čevlje z visoko peto, v katerih so vsake noge videti dolge in zapeljive. In letos so najbolj priljubljeni sandali z nenavadno peto. Gre za kockasto peto, ki je bila zelo priljubljena že lani, letos pa se vrača v osveženi različici.

Ste naveličane klasičnih pet?

V priljubljeni trgovini z obutvijo PittaRosso boste namreč lahko izbirale med sandali s peto, ki ima na sredini luknjo in so videti ekstra šik. Obutev je primerna tudi za vse tiste, ki niste vajene visokih pet, saj je hoja v njih zelo udobna. Širša in debelejša kot je peta, bolj udobni so čevlji. Izbirate lahko tudi med različnimi višinami pet.

Že imate svojo najljubšo poletno obutev?
Že imate svojo najljubšo poletno obutev?FOTO: Arhiv proizvajalca

Vračajo se priljubljene cokle s peto!

Navdihnjene s 70. leti se vračajo tudi nekoč zelo priljubljene cokle s peto, ki bodo navdušile vse ljubiteljice boho modnega stila. Če so bile cokle nekoč težka in neudobna obutev, so danes prirejene nežnim nožicam modnih privrženk. Kombinirajte jih z maksi obleko ali krilom, kratkimi hlačami, odlično pa se podajo tudi h klasičnim modrim kavbojkam ali to sezono priljubljenim belim kavbojkam. V trgovini PittaRosso boste našle cokle v obliki odprtih sandalov.

PittaRosso
PittaRossoFOTO: Arhiv proizvajalca

Osvojite darilni bon za brezplačen šoping!

Ker dobro vemo, da so novi čevlji za žensko najboljša terapija, in si želimo, da v pomlad in poletje vstopite samozavestne, bomo 3 srečnicam podarili darilni bon v vrednosti 20 evrov za nakup nove obutve v trgovini PittaRosso. Vse, kar morate narediti, je, da izpolnite spodnjo prijavnico. Nagrajenke bomo razglasili 17. 6. 2019 na uradni Facebook strani Zadovoljna.si.

Sponzorirana vsebina