Ženski bulerji so 'must have' obutev ta hip

J.V.
15.11.2018, 14:53
Verjetno ste že opazile, da se tudi to sezono številne modne navdušenke sprehajajo v trendi bulerjih, ki so ena izmed glavnih smernic jesensko-zimske obutve. Gre za kombinacijo motorističnih škornjev in vojaških čevljev, bulerje pa lahko kljub njihovemu robustnemu videzu, kombinirate s krili in oblekami.

Bolj kot so robustni, bolj naj bo lahkotna in nežna obleka.
Bolj kot so robustni, bolj naj bo lahkotna in nežna obleka.FOTO: arhiv proizvajalca

Če so bili bulerji nekoč predvsem moška obutev, se je to v zadnjih letih močno spremenilo. Modne trende so narekovali že lani, to sezono pa je njihova priljubljenost dosegla vrhunec. Za bolj žensko podobo bulerjev poskrbijo različni okrasni detajli, ki jih naredijo bolj elegantne. Kovinske zaponke, zakovice, svilene vezalke, zadrge, bele perlice in bleščeči kamenčki skrbijo za najbolj ekstravagantne modne stajlinge, ki so primerni za vsako priložnost.

Osvežila pa se je tudi njihova barvna podoba. Če smo v preteklosti nosile bulerje v črni barvi, je letošnja jesen prinesla pravo barvno paleto različnih odtenkov. Poleg klasične črne lahko izbirate tudi med srebrno in zlato, ki bosta zaradi spranega in znošenega videza poskrbeli za 'grunge' učinek. Za letošnjo jesen so namreč priznani modni oblikovalci rockerski slog 90. let preuredili za vse, ki se ne bojijo eksperimentirati. Različne kose oblačil so povezali v sproščen, toda hkrati urban ter eleganten videz s pridihom ženstvenosti, ki sicer ni značilen za tovrsten slog. Velik modni hit pa so tudi bulerji v rdeči, beli, zeleni in rumeni barvi.

Gre za obutev, ki je postala stalnica v ženski garderobi in največja uspešnica te sezone.
Gre za obutev, ki je postala stalnica v ženski garderobi in največja uspešnica te sezone.FOTO: arhiv proizvajalca

Poleg nove oblike in barvnih odtenkov je tudi nov tudi način stiliranja bulerjev z oblačili. Nikar se jih ne bojte obuti v kombinaciji z obleko ali krilom, le glede na njegovo dolžino. Bolj kot so robustni, bolj naj bo lahkotna in nežna obleka. Najbolj priljubljena kombinacija ta hip je zagotovo obleka z rožnatim vzorcem, plašč ali usnjena jakna in bulerji. Nosite jih lahko tudi z elegantnimi hlačami, ki se končajo nad gležnji ali kavbojkami, odlično pa se odrežejo tudi v kombinaciji z dolgim pletenim puloverjem ali tuniko, pod katero ste oblekle dolgo belo srajco.

Gre za obutev, ki je postala stalnica v ženski garderobi in je največja uspešnica te sezone, ki vas bo spomnila na čase srednje šole, ko smo jih nosili vsi. Ne glede na to, za kateri model bulerjev se boste odločile, na Mass-ovi spletni platformi Butfirstshoes.com, kjer pišejo o aktualnih trendih ter zanimivi obutvi, ki jo najdete v trgovinah Mass, boste našle številne ideje za stajlinge in nasvete, kako nositi najbolj trendi obutev te jeseni.

Odlično se odrežejo tudi v kombinaciji z dolgim pletenim puloverjem ali tuniko, pod katero ste oblekle dolgo belo srajco.
Odlično se odrežejo tudi v kombinaciji z dolgim pletenim puloverjem ali tuniko, pod katero ste oblekle dolgo belo srajco.FOTO: arhiv proizvajalca

Ženski bulerji
Ženski bulerjiFOTO: arhiv proizvajalca

Ženski bulerji
Ženski bulerjiFOTO: arhiv proizvajalca

Ženski bulerji
Ženski bulerjiFOTO: arhiv proizvajalca

Ženski bulerji
Ženski bulerjiFOTO: arhiv proizvajalca

Ženski bulerji
Ženski bulerjiFOTO: arhiv proizvajalca

Sponzorirana vsebina